Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Преходното китайско правителство потвърждава своята цел да дезинтегрира ККП

chinainterimgov.org

…Миналия век, когато Съветският съюз и страните от Източна Европа отхвърлиха диктатурата на комунистическата тирания, те не успяха да дезинтегрират комунистическата партия. Вместо това, те позволиха нейното съществуване. Вследствие на което про-комунистическите сили в тези страни се съюзиха и заедно представляват огромна заплаха за демократичните правителства. В някои от тези страни, комунизмът прави опит да се съживи от пепелта…

Според достоверни източници, след Пекинските олимпийски игри Китайската комунистическа партия (ККП), ще използва различни методи, за да преследва Преходното китайско правителство (China Interim Government / CIG) и други про-демократични организации, взели активно участие в кампанията срещу ККП. Ето защо Преходното китайско правителство прави следното изявление:
 
1. CIG няма да промени своята ЦЕЛ, заради преследване и натиск от страна на ККП. Ние, както винаги, се подчиняваме на Божията воля да дезинтегрираме ККП.

Миналия век, когато Съветският съюз и страните от Източна Европа отхвърлиха диктатурата на комунистическата тирания, те не успяха да дезинтегрират комунистическата партия. Вместо това, те позволиха нейното съществуване. Вследствие на което про-комунистическите сили в тези страни се съюзиха и заедно представляват огромна заплаха за демократичните правителства. В някои от тези

страни, комунизмът прави опит да се съживи от пепелта. Инвазията на Грузия от страна на Русия е изваждане на меч от деспотичната диктатура срещу демократичната свобода.

Научавайки урок от някои източноевропейски страни, CIG не храни никакви илюзии по отношение на ККП и нейното отказване от злото. Ние не само ще сложим край на авторитарното еднопартийно управление, но и ще дезинтегрираме напълно ККП.     

2. През последните шест месеца Преходното правителство приключи по същество своите насоки да дезинтегрира ККП, като разработи пълен набор от директиви, курс на поведение и подробен план на действие. Дори CIG да бъде преследвано и потискано донякъде, народът в континентален Китай пак ще може да действа в съответствие с неговите указания. Ако населението се държи сериозно и следва директивите на плана за действие, това ще бъде най-добрата подкрепа за Преходното правителство.

3. Всеки анти-ККП активист е наш съюзник. Дори ако някои от тях не ни разбират в момента, те са пак наши съюзници. Ние вземаме възраженията на нашите съюзници като приятелски предупреждения и добри стимули, и не им се противопоставяме.

Защото ККП е гуру в дезорганизирането на различни групи за демокрация, като сее сред тях вражди и внедрява шпиони. Ние няма да показваме недоверие към нашите съюзници, така че да позволим планът на ККП да се разпадане от само себе си.

Преходното правителство е готово да даде пример в не-провокирането на каквито и да било атаки от страна на организациите за демокрация, да не взема участие в подобен спор. Ние ще съсредоточим цялата си енергия и ресурси в дезинтегрирането на ККП.

Надяваме се, че всички истински анти-ККП активисти ще станат още по-силни в резултат на преследването от злата ККП, като всички ние трябва да се сплотим в обединен фронт срещу ККП. Като анти-ККП активист, ако имате желание да участвате в Преходното китайско правителство, вие ще бъдете топло посрещнати с добре дошли, и от вас ще се иска единствено да се придържате към целта на Преходното правителство: дезинтегриране на ККП без никакви илюзии, компромиси и помирение, и без търсене на каквито и да са ползи от ККП.

Дезинтегрирането на ККП е неизбежна тенденция. След 60 години на опустошителна диктатура в Китай, ККП се оказа в капана на една безпрецедентна криза от социални конфликти и потъваща икономика с невиждана до сега по своята трудност дилема.

За да запази своето управление, сегашният режим на ККП може единствено да прибягва до насилие, и издишвайки последната си глътка въздух, нейното преследване на анти-ККП сили само ще ускори процеса й на унищожение.

Преходното правителство апелира към всички анти-ККП сили в Китай и чужбина да са наясно със ситуацията, да разсеят всякакви илюзии относно ККП и да я дезинтегрират с един удар.

Преходно китайско правителство
23 август 2008 г.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!