Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ПКП - Пекинската Олимпиада: Мащабна афера на ККП за похищение на човешката раса

Преходно китайско правителство

Политическата манипулация на Китайската комунистическа партия (ККП) превърна Олимпийските игри, чиято природа бе символ на свободата и човешките права, в една мащабна афера за похищение на човешката раса. ККП похити китайския народ с насилие и лъжи. Тя не само заграби правителството на Китай по този начин, но и постоянно използва този метод в похищението си над китайския народ, под претекст за стабилен режим и в опита си да удължи своето зло и деспотично управление. Този път ККП използва Олимпийските игри, за да задържи нестабилния си режим, прилагайки своя метод за похищение върху цялата човешка раса.

От церемонията по откриването на Олимпийските игри насам, ККП осъществява тази своя афера за похищение на човешката раса.   

Без да се интересува от разходите, ККП режисира скъпи Олимпийски игри в Пекин – нейната единствена цел е да удължи последните си мигове живот. Поради авторитарната диктатура на ККП, през последните години вътрешните конфликти в Китай се увеличиха рязко и призивите за дезинтегриране на комунистически Китай се чуват отвсякъде.

За да покаже на международната общественост, че е способна да задържи политическата власт, а на китайския народ, че диктатурата й е призната от международната общност, ККП блокира достъпа до Интернет и прибягва до насилие, упражнявайки натиск върху свободата и заглушавайки всякакви гласове на инакомислие.  

Към международната общественост ККП използва измама и лъжи при насърчаване на

партийната си култура на насилие и тероризъм. Моделът на ККП за похищаване на човешката раса включва изглеждащи на пръв поглед убедителни като довод причини, същевременно отправяйки заплахи или играейки с финансови интереси, така налагайки примирение с нейното самовластие.   

Имайки предвид поведението на международната общност, представлявано от президента на САЩ, Джордж У. Буш, сега ККП осъществи успешно това похищение. Тя приложи тактики, като раздаване територията на Китай на съседни страни, предавайки с това огромни икономически интереси, както и заплашване с икономически санкции, за да принуди лидерите на различни страни да участват в церемониите на Пекинските игри, и да ги накара да мълчат за извършените от нея злини към китайци и чужденци.    

Президентът на САЩ, Джордж У. Буш, в частност, се е превърнал в играчка в ръцете на китайските комунисти и тяхната цел за успешен единен фронт; дори когато на американски олимпийски спортисти не бе дадена виза от комунистическия режим, той [Джордж У. Буш] не направи никакви възражения. Освен това, президент Буш се хвана в капана, поставен му с цел да се създаде грешното впечатление за свобода на религиите в Китай.   

Обратно на западните страни, които са изоставили своите принципи, ККП се придържа стриктно към своето зло тиранично правило. Пред обществеността ККП повтаря своята пропаганда за "Един свят, една мечта", а същевременно на Олимпийските игри ККП – този не променящ нрава си вълк – яростно цензурира медиите и Интернет, и арестува дисиденти. ККП изгради един зъл и тираничен свят на диктатура, напълно несъвместим със света на свободата и демокрацията; мечтата, за която ККП копнее, е силно контролирана и абсолютно авторитарна диктатура, противоположна на мечтата на света, за демокрация и човешки права, като фундамент.

Лансираната от ККП пропаганда "Един свят, една мечта", е една голяма лъжа, под чието прикритие Пекинската олимпиада се контролираше с оръжие; тя бе убедително продавана на международната общественост, която е наивно объркана и заблудена от лъжите на ККП.  

Изправени пред похищението на човешката раса от ККП, само онези, които не са купени от ККП, или не се страхуват от нейните заплахи, ще се превърнат в действителната основа, която ще дезинтегрира ККП, както и в лъчът надежда за човешката раса. Ние ще положим всички усилия, за да работим с такива хора – хора, които няма да се поддадат на принудите или съблазните на Китайската комунистическа партия!

Преходно китайско правителство
14 август 2008 г.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!