Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Невиждан бунт! Кмет на ГЕРБ помага да се свали хунтата на Бойко Борисов (РАЗКРИТИЯ)

Невиждан протест се очаква да разтърси София в събота, 25 юли, научи Narod.bg. Към продължаващия втора седмица бунт срещу хунтата на Бойко Борисов ще се присъединят хора от цяла България, които ще пристигнат с автобуси за планирания римейк на БСП събора на Бузлуджа.

Най-интересното обаче е, че кмет на ГЕРБ ще помага на социалистите да бутат…кабинета на ГЕРБ, издаде пред Narod.bgизточник от върховете на БСП.

„Кметът на Кюстендил Петър Паунов, който бе избран от Местна коалиция ГЕРБ /ПП ГЕРБ, ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ СЪЮЗ НА ДЕМОКРАТИЧНИТЕ СИЛИ, ПП ВМРО-БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ, ДВИЖЕНИЕ БЪЛГАРИЯ НА ГРАЖДАНИТЕ (ДБГ), ЗЕМЕДЕЛСКИ НАРОДЕН СЪЮЗ, ПП ОБЕДИНЕНИ ЗЕМЕДЕЛЦИ, ще прати автобуси с недоволни от Бойко Борисов под прозорците на Министерския съвет. Това е нечувано – кмет на управляващите протестира срещу властта, дотам я докара Борисов”, обясни източникът на Narod.bg.

В събота се чакат рейсове с бунтари от цялата страна. Лично лидерът на пловдивските социалисти – милионерът Георги Гергов, днес е спазарил превоз за всички желаещи от областите Пловдив и Пазарджик, които искат да участват в планирания метеж срещу хунтата, подчерта топ социалистът пред Narod.bg.

Новината на Narod.bg намери неочаквано потвърждение дори от лидера на БСП Корнелия Нинова. По-рано днес тя предупреди, че властта заплашва транспортни фирми, които ще превозват привърженици на БСП за митинг-събора на 25 юли в София.

„Ужасени от факта, че в София ще дойдат десетки хиляди, ГЕРБ взеха мерки. Областни управители, кметове и координатори на ГЕРБ са предупредили фирмите, че ако поемат ангажимент да превозват социалисти и симпатизанти, ще им прекратят договорите с общините и няма да ги допускат до поръчки. Диктатурата е в действие. Няма да ни спрете”, категорична бе Нинова.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://narod.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!