Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ВЗАИМОЗАМЕНЯЕМОСТ НА МУТРОБУШОНИТЕ

Image may contain: 4 people, tennis and outdoor

Управляващите мутри обмисляли промени в правителството. Не усещам никакъв възторг в себе си при тази новина. Някак си не ме напуска усещането, че малко ми идват като китайците – не ги различавам.

Последните 11 години доста хора се изредиха в правителството на Онуй. Традиционно си ги забърсваше от магистрали, кръстовища и селски кръчми и вечеринки. Съответно и нивото е магистрално. Ама не като магистрала на интелекта, а по-скоро магистрала на глупостта, некадърността и алчността.

Преди години Онуй се похвали, че „резервната скамейка“ с кадри на гербавите била дълга. Е, то дължината не е гаранция за качеството. А и количеството специално при дебилите преминава в качеството некадърност.

Както се вижда дори при първо око, в правителството трудно се забелязва наличие на интелект и експертиза. На втори прочит е същата работа. И тук не мога да се сдържа да посоча като вопиющ пример Барни Ръбъла, наречен още Потресът на правото, както и счетоводителят Онаниев, творящ на килограми заповеди в Министерство на здравеликвидацията. Преобръщат файлове, та майката си трака!

Дали Горанов ще замени Ананиев, а Сачева – Кирилов и как точно ще се връткат по министерските кресла, отговорно мога да твърдя, че не интересува никого, освен върлите мазохисти. Все едно да се интересуваш кое точно побесняло куче си е сменило мястото в глутницата. Резултатът все ще бъде, че ще сме изядени с парцалите.

Затова, тъй като вкупом излишни станаха, предлагам нова лустрация – хора, които са били членове на ГЕРБ, поне десет години да не могат да заемат обществени и държавни постове. Не от омраза към тях, а от елементарна загриженост за държавата и човечеството.

Дойдоха, видяхме ги, преценихме ги, изритахме ги!

Така че: МУТРИ ВЪН!

Елена Гунчева

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!