Имам предложение за излизане от политическата криза при това разумно! Напълно възможно и практично

Имам предложение за излизане от политическата криза при това разумно! Напълно възможно и практично.

Първо да се покаят всички наши патриоти и да признаят гласно и публично, че техните действия се направляват през целя преход от Високата порта. До днес. Няма нужда да се делят на такива и онакива воеводи - все са били чужди наемници и са получавали милиони за това от своите скрити господари.

Партия ВОЛЯ, да обяви и подпише нов обществен договор със задължението през следващия век лечението, всички лекарства и горива да са безплатни за гражданите и платени само от партийно-банковите им джобове. Взеха достатъчно много и мисля, че могат да си го позволят.

Партия ГЕРБ да извърши нужната реформация на управление като започне от това, че всеки български гражданин ще получава месечна рента в размер на едно кюлче злато от същата проба като на бащата на народите. Освен това, трудовото възнаграждение на българските граждани да се формира като три път по-голямо от средно европейското възнаграждение за труд. Плюс безплатна и луксозна почивка по две седмици зимата и лятото до произволно избрана световна туристическа дестинация.

БСП и ДПС да признаят, че са партии на скритата и зависима олигархия и да поемат към собствените си спестявания издръжката на всички инвалиди, болни и възрастни хора за срок от сто години напред. Имат достатъчно пари за това свято народно дело.

И за да си стиснем ръцете граждани и политици - да предадат доброволно на народната любов всички депутати, министри и магистрати с тегло над 150 килограма с протокол за предаване на площад "Независимост". Като ловни трофеи на успялата у нас евро-атлантическа интеграция и победа на демокрацията над феодализма. Мислете, господа другари.

Офертата е добра, отказът - немислим.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!