Няма никакво значение кой и какво говори в българския парламент. Там е пълно с бегълци от закона, които търсят защита чрез имунитет

Няма никакво значение кой и какво говори в българския парламент. Там е пълно с бегълци от закона, които търсят защита чрез имунитет. И ще бъдат преследвани и съдени точно като престъпници, рано или късно. Те, обаче, са лесни и са по-малкият проблем. Имаме друг голям такъв.

Борисов и мекеретата му лъжат като дърти цигани и това е, въведен с личен пример, европейски стандарт. Лъжат и европейските политици- бюрократи, скрити зад своите чекмеджета, пълни със същото като на нашия. Блудницата Европа не можа да се изправи като порядъчна и смела жена. Достойна и честна! Остана си такава, каквато я познаваме от стотици години - фасадна еволюция.
-------------------------------------------------------------------
Нито един европейски гражданин не заслужана такива гадове- управници. Набутват те в заеми за стотици години напред, а ти говорят пълни тъпотии. Икономическо чудо, невиждано по целия свят. Безгранична глупост и класическа политическа подлост!

--------------------------------------------------------------------

„О, неразумни и юроде! Поради что се срамиш да се наречеш българин и не четеш, и не говориш на своя език? Или българите не са били славни и прочути по цялата земя и много пъти са взимали данък от силни римляни и от мъдри гърци. От целия славянски род най-славни са били българите, първо те са се нарекли царе, първо те са имали патриарх, първо те са се кръстили, най-много земя те завладели. Така от целия славянски род били най-силни и най-почитани и първите славянски светци и просияли от българския род и език, както и за това подред написах в тая история.”

Какво правим ние днес? Молим за грантове, за помощи, за милостиня! Молим по-слабите от нас, били те и по-хитри. Коленичим, въпреки, че сме най-богати от всички други народи по света. Съмнявате се нали? Аз нямам подобни съмнения.

И днес се обръщам към децата от улицата, които дръзнаха да кажат " Не!" на мафията и разюданата политическа престъпност, която убива милиони човешки съдби. Към всички достойни и разумни българи, които нямат намерения да бъдат подлоги на недостойни европейски и български политици. Казвам ви:
--------------------------------------------------------------
МЯРА СПОРЕД МЯРА. ТОВА Е ПРАВЕДЕН СЪД И НИЩО ДРУГО.
--------------------------------------------------------------

И понеже повечето от вас, деца, ще разберете текста, ви поздравявам с една великолепна песен, само за вас и ви казвам: Смело напред и нито крачка назад от исканията ви! Не допускайте вашите сломени духом и плесенясали от оскотяване дядовци и баби да ви разбият животите с глупавите си и болни амбиции за себедоказване!!! Детронирайте ги и ги изправете пред справедлив съд за извършените от тях тъмни дела срещу самите вас и не се колебайте да го направите. Един приятелски поздрав и пълна подкрепа от мен...

Николай Марков

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!