Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Николай Марков към Сачева: Деница, мислех те за умен човек. Никога повече не ми обяснявай в ефир кой е ББ

Наблюдавям министър Сачева от известно време и все повече си мисля за тайната сила на парите! Унизително привличане.

Д.Сачева:"Биографията на човека когато подкрепяте определя вашето бъдеще." Тези твои думи спомняш ли си?

Деница, честно казано те мислих за умен човек. Не мога да отрека амбициите, подготовката и пътищата които извървя, за да седнеш на това министерско кресло. Завидна лична техника и план в който с лекота увлече широк кръг знакови политически и други фигури. И в крайна сметка постигна целта си като отчитам, разбира се, и онези високо доходоносни проекти в които си включена.
-----------------------------------------------------------------
Само едно те моля, Деница и това е за пръв и последен път. Всяко нещо в този живот си има граници и е добре да се спазват от всички, защото въпреки, че си безстрашна както сама твърдиш понякога думите правят големи дупки. И ти вече изкопа една такава, заради грубо погазване на сериозни принципи, накратко казано - извърши голямо предателство. Сама знаеш към какво и защо!

-----------------------------------------------------------------
И последно. Никога повече не ми обяснявай в ефир кой е ББ. Не го прави. Ти може и сигурно имаш нужда от идол, но аз нямам!!! И нито един българин който без време изпрати близките си в гробищата, заради невижданата политическа престъпност, няма нужда от твоите съждения. Върви си по пътя и сама виж какво ти е приготвила съдбата - като на предател! А ние ще се оправим с мафията и без теб. И без много други като теб.

Човек е голям колкото мечтите си, Деница Сачева.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!