Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Войната срещу мафията е обявена! Направи го лично президента Радев, от най-високата държавна катедра

Войната срещу мафията е обявена! Направи го лично президента Радев, от най-високата държавна катедра.

И точно тук искам да внеса нужната яснота, за да няма изгубени в превода души. Организираната престъпност у нас се интегрира в държаваната власт преди 32 години като целенасочен акт, свързан с трансформирането на държавната собственост. Този вид престъпност успя да завладее всички държавни институци без никакви изключения. Нямаше да бъде възможен техният контрол ако не бяха направили тази важна крачка.

ББ е част от тази престъпна система, дълбоко интегрирана в политическата власт на страната, но той не е началото, нито ще бъде краят на борбата за премахване на това национално зло. Преобразуването на организираната престъпност в мафиотска система се случи много преди него и много отдавна излезе извън границите на българската държава. Много преди ББ да стане удобвния за определено време инструмент. Вече изхабен.

Делят ни часове, преди да бъде обявено от висотата на държавна институция, че протестът е опорочен!Причината е поисканата от протестиращите оставка и затвор на всички участници в прехода, не само на ББ!!! На цялата мафия. И тук трябва да сме много внимателни. Мафиотската система обхваща лица, търговски дружества и структури от всички нива на упражняване на власт и в нейния организъм няма политически цветове, защото всички са част от едно завършено цяло. Много силно, огромно по размер и универсално оръжие срещу всеки и всичко различно от единоначалната и вече установена престъпна власт.

Държавници, министри, политици, кметове, общински съветници, олигарси, обикновени бизнесмени, магистрати и полицаи са инструменти на мафията, а не нейна същност!!! Прости инструменти за постигане на завиден коефицент на полезно действие. И пълна ефективност! Искрено се надявам президентът Радев да знае всичко това и да няма илюзии, че около него има само светци и лоялни войници на неговата правда. Има всичко, което може да си помисли, защото самият той не работи в райската градина, а в отдавна мафиотизирана държавна и политическа власт. Престъпна.
------------------------------------------------------------
Ние сме царете на войната, господин президент! Не мутрите. И като такива, по Божия воля и Негово призвание очакваме висота на институционално поведение в едно с практични действие за преодоляване на административните и други пречки, свързани с обявената вече война. От Вас. Тя е много конкретна и никак само политическа! Това е военно-политически акт на цивилизован народ и дръзнал държавник, тръгнали към своята Голгота в името на конкретен и завещан национален идеал! И тук спирам. От развръзката ни делят часове - бяло знаме над президентството или националния флаг ще развее президент Радев!? Това вече не е хазарт!
-------------------------------------------------------

Затова ще бъда внимателен този път. И много краен.

Николай Марков

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!