Осман Октай: Ахмед, Пеевски, Гешев, Бойко, от задкулисието генералите се чешат кого да хвърлят от тези момчета

.

Осман Октай

Глава 8: КАК КОМУНИЗМЪТ СЕЕ ХАОС В ПОЛИТИКАТА

Четиримата човека - Ахмед, Пеевски, Гешев, Бойко, и сега, от задкулисието, генералите се чешат кого да хвърлят от тези момчета, кой ще е най-подходящ. Това каза Осман Октай в Телевизия 7/8.

„На първо място за жертва става Бойко. На второ място, Ахмед може да се спаси, като се дистанцира от Пеевски, и да го похарчат, както похарчиха Христо Бисеров за едно дело. След това бухалката им трябва до последно – Гешев. Но и тою ще бъде похарчен. За да оцелее Ахмед. Защото трябва чрез Ахмед да управляват следващите управляващи, да кадруват, обясни Октай.

Ако ДПС не помагаше на управлението на тази коалиция, да си бяха заминали отдавна. Те не могат да вземат едно решение, имат разногласия. Патриотите са за едно решение, ГЕРБ не се съгласяват с това и веднага им се притичва на помощ ДПС, посочи той.

„Борисов е от типажа хора, които идват от средите на групировките, наричани мутри. Аз не случайно казвам, че ни управляват момчета от Магурата. Те не се притесняват, че някой им показва чекмеджето с пачките, те се гордеят с това нещо, да им покажат оръжията, пистолетите, това е гордост, смята  политикът

Къде е проблемът, който извади типажа Борисов от неговото минало - че го снимаха гол в леглото. Същото беше и с другия типаж, Доган. Когато пред всички прожектори, 1000 делегати и гости, дипломати, едно момче излиза с пистолет, опира го на главата му, и това послание е едно също, към Бойко и Доган: Не сте недосегаеми.

Всъщност, откакто показаха снимки от леглото на Бойко, той е неадекватен и всяко негово говорене, всяко негово действие, допълнително му нанася вреда. Той какво каза, много работят тези министри, много си ги обичам, но затова, защото били хора на Пеевски, ги уволнявам. Ми да уволни себе си, най-големите слухове са за него, каза още той.

Патриотите ги разбирам, те няма да са в следващия парламент и искат да са в далаверата до март. Но Бойко Борисов не го разбирам. Опъва се като магаре на баир, прави си лоша услуга. Колкото повече го прави, толкова по-добре за такива анализатори, като нас, коментира той.

Ако от понеделник, Борисов отиде на избори, ще вземе 70 мандата. Ако се опъне и отиде след още една седмица на избори - пада на 50 мандата, а ако закъснее още ще стане като с БСП, когато паднаха на 39 мандата. Борисов е в тежък конфликт със задкулисието, което го докара на власт., категоричен е Октай.

Октай коментира и отношенията между Цацаров и Гешев: Той може да вземе имотите и на Гешев, това е голямата власт на Цацаров. Второ, заплаха е за целия елит, те затова от страх целият парламент единодушно гласуваха за него. Няма БСП, няма опозиция, няма нищо, посочи Октай.

След убийството на Илия Павлов, на неговия празен стол сложиха Делян Пеевски. Винаги трябва да има финансово гуру около този политически проект, който да разпределя порциите, да контролира порциите. Сега владеят и Главна прокуратура чрез Гешев, а КПКОНПИ чрез Цацаров, обясни той.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://frognews.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!