Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Рано или късно ще има възмездие невиждано в новата ни история

Организирани престъпни групи за проникване влизали когато си пожелаят в дома на премиера, за да му слагат злато и милиони евро в шкафчето. При това пред очите на охранителите от НСО, полицията ангажирана с охраната и няколко други специални служби за противодействие на подобни хипотези. Престъпните групи влизат, охранителите им се радват! Такава била работата според потърпевшия.

И ако не беше смешно, трябва да се замислим колко е тъжно да имаме такова лице на върха на държавната власт. От него по-опасни са само бойковчетата, всички заченати и родени в грях от връзкарство, некадърност и слугинаж. Самоходни подлоги.

България не е на тези хора. Те са част от миналото, което ще бъде заличено и те знаят това. Затова подстрекават бащицата си и се крият зад гърба му. Нека не забравят само, че много отдавна са вписани в оня списък, към който принадлежи престъпното минало на страната ни. И рано или късно ще има възмездие невиждано в новата ни история.

Убихте милиони невинни хора господа с вашата арогантност, некомпетентност и некадърност. Погубихте горите, водите и почвата в райската градина. Стъпихте с мръсните си крака върху невинни детски души. Това престъпно ваше поведение си има своя цена. Тежка.

На война като на война.

Adieu BB!

Някой от седемте милиона мишлета на територията знае ли, защо доходите в най-забутаното кътче на Русия, Македония, Румъния, Сърбия или Албания са вече поне три пъти по-високи от тези в стабилната и икономически просперираща България!? Подкрепяна от ЕС. Не, че ме интересува много отговора на този въпрос, защото и без това си имам достатъчно отговорна работа с фините настройки на ешафода. И още нещо.

Оставка и незабавен съд, господа другари!

https://www.youtube.com/watch?v=XB5fyimVXUo

Николай Марков

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!