Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Цялото зло, заради задника на един мафиот

Обръщам се публично и напълно официално към Антон Златанов - старши комисар и заместник директор на СДВР. Същият, който на организираната от полицията среднощна медийна пресконфренция каза, че целта на протестиращите била да има безредици и бой с полицията...

Тони, това е лъжа! Българската полиция отдавна удари дъното по политически слугинаж, но пагона, мъжката и професионална чест се печелят бавно и трудно, а се губят за миг и само веднъж. Ти направи вече своя избор!

Около 22.00 часа през въпросната изминала нощ на площада пред Министерски съвет имаше само деца, като средната им възраст беше около 25 години. Повечето бяха непълнолетни. Говорих лично с много от тях, които ми задаваха различни и неясни за тях въпроси, свързани с търсене на личен пример от политици, магистрати, полицаи и журналисти. Искаха да разберат защо никой държавник или политик не се държи достойно в цялата тази каша, забъркана от престъпници с власт и къде е тяхното място в тази престъпна държава. Повечето бяха много интелигентни и добри с изчистени и свежи лица. Будни.

Едно от тези деца реши да направи някаква форма на флашмоб, като закачи на партийния дом импровизиран трансперант от оризова хартия с надпис "Продава се". Около 10 минути се опитваше да го изпъне между колоните, защото подухваше вятър и когато успя целият площад с деца се въодушеви и започнаха да се радват и пеят. Във въздуха нямаше никакво напрежение и дори полицаите с шлемове се смееха и забавляваха на тяхната невинна детска игра. Качиха се още три деца да помогнат да закачат трансперанта и след това слязоха и се чувстваха герои пред връсниците си. Пляскаха им.

В миг единият край на плаката се откачи от подухване на вятър и отнякъде се появиха двама полицаи в обикновена униформа, видимо неадекватни, които дръпнаха плаката и го скъсаха, като измърмориха ругатня към децата!!! Това ги агресира и те се нахвърлиха на тези полицаи в нишата пред вратата на партийния дом. Другите полицаи дори не разбраха какво се случи и след минути започна навлизане на редица от тези с шлемовете, за да измъкнат колегите си. Това агресира още повече децата и те започнаха да нападат с бомби, хвърляха шишета и каквото друго намерят. Докато някой се сети да пусне химна и всички спряха, поставиха си ръцете на гърдите и пяха тихо и кротко до неговия край. Това беше цялата ситуация.

Имаше журналисти от почти всички медии, които снимаха и видяха всичко с очите си. Прибрах се вкъщи и включих телевизора, където ти ,комисар Златанов, говореше неща, които нямат нищо общо със случая и внушаваше на гражданите от цяла България напълно политически тези. Не казваше професионалната си оценка! От друга страна нито една медия не каза истината, а я предадоха като погром и желание на "протестиращите" да се бият с полицията. Как не ви е срам от тази ваша политическо мафиотска полицейска низост? Медии и полиция сте срам за този народ. Национален срам.

Хиляди деца искат да видят пример за достойно поведение. Личен пример. Имат нужда от това да видят бащите си за пример. Вие лъжете, провокирате, биете, осакатявате, малтретирате и унизявате! Видях площад облян с детска кръв, а някои лежаха безжизнено на плочите докато дойде линейка. Какво очаквате и знаете ли какво всъщност вършите? Това са само деца.

И цялото зло, заради задника на един мафиот.

Николай Марков

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!