Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Мая Манолова изплю камъчето: „Бойко Борисов предложи Пеевски за шеф на ДАНС, той го сложи на софрата“ (ВИДЕО ОТ ПРОТЕСТА)

Мая Манолова най-сетне изплю камъчето, че Бойко Борисов е предложил Делян Пеевски за шеф на ДАНС през юни 2013-а, което изкара десетки хиляди на протест срещу кабинета, видя репортер на Narod.bg.

На бунта преди ден Манолова, която сега има претенции да стане партиен лидер, бе изловена от протестиращ българин, който директно й зададе въпросът: „Кой предложи Пеевски?”

Narod.bg установи, че бившият омбудсман без свян изстреля отговора, че това е Бойко Борисов, който сам го поставил „на софрата”.

Казусът нажежи обстановката по време на служебния кабинет „Орешарски” през 2013 г.

Преди седем години лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обаче обърна погледа от себе си с коментар, че Пеевски се отказал от поста, защото „разбрал истината – заемайки поста шеф на ДАНС е щял да бъде използван да върши мръсната работа на БСП и ДПС”.

„Винаги съм казвал, че Доган е от най-добрите политици на прехода, не вярвам той да направи такова предложение, знаейки какво ще се случи впоследствие. За разлика от другите, той винаги е можел да предвижда събитията.

Според мен е предложение на Станишев, защото той излезе тогава и каза, че това е човек, който ще свърши някакви работи, които са нестандартни. Под нестандартни работи в служба като ДАНС разбирам нещо извън закона.

Затова аз считам, че на Станишев вече почти всичките му действия са извън закона“, излъга нагло Борисов.

Още тогава бившият-настоящ премиер заяви, че не може да коментира дали Делян Пеевски е част от олигархията.

Вижте видео-признанието на Мая М.:

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://narod.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!