В деня на превземането на Бастилията очаквах много повече!

В деня на превземането на Бастилията очаквах много повече!

Никаква изненада от действията на милиционера-прокурор Гешев да забие българската прокуратура на дълбочина 3 хиляди метра под земята. Това може да направи с ентусиазъм, защото е кастриран от естествена интелигентност. Лошото е, че му личи. Посредствен тип. За патетичното слово на някоя си сийка, за възхвала на отрепките наричани "български прокурори" нямам какво да кажа, защото и авторът на въпросното четиво и самата кака сийка са готови за артисти в нискобюджедна мелодрама.
--------------------------------------------------------------------------------
Единственото притеснитено от записите, събрани по реда на закона за СРС, е явното кадруване на лица със съмнителна репутация около президента Радев, както и поставянето му в зависимост от избран отвън съветнически кръг. Това е катастрофа, която вече има собствено лице и представлява кръг от лица с конкретни имена, не всички отразени в записите. Моята вътрешна информация на практика се потвърди!!!
--------------------------------------------------------------------------------

Относно Оги Стефанов и нещото депутат от ГЕРБ, пък и самия Божков, Горанов и прочее фигури нещата са още по-трагични. Ако другарят с каскет Гешев се е вгледал в тях и съзнателно или не насочва общественото внимание към тях, означава само едно - прокуратурата е мъртва риба. По-мъртва отвсякога. И в нея работят живи мъртъвци!

Имаме проблем и това е единственото вярно нещо. Гражданските протести трябва да продължат, а непорасналите деца, които се възприемат като кукловоди сами ще си намерят мястото. Онова вечното. И нека не плачем на чужд гроб с пълен глас, а да стегнем гражданските редици и да осъзнаем силата на обединението и здравия разум на нацията ни, издигнат над интересите на няколко плъха. Независимо дали тези вредители са олигарси, журналисти, политици или магистрати. Продължаваме напред с особено внимание и до отвоюване на държавата от мафиотската структура, част от която са българската прокуратура и съд. Промяна днес и сега и нито крачка назад.

Само напред и все повече българи в протестите! Бог с нас и вярата, че само свободните и осъзнати граждани имат силата и властта да решават. Никой друг. Смело напред до възстановяване на демократичните и граждански права, както и пълното им гарантиране от чисти и работещи държавни институции.

Кой както иска и може, така да ни разбира.

Николай Марков

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!