Борисов умря, да живее Борисов! В ход е скрит план за политическо овладяване на протестите

мериканското посолство подкрепи протестите : Подкрепяме българския народ в стремежа му за демокрация! Никой не е над закона

Послание от Американското посолство:
#ЛетенРестарт

Борисов умря, да живее Борисов!

От това се страхуват едни и на това се надяват другите. Впечатляващо е усърдието на проближения кръг политолози, социолози, политици, журналисти, олигарси и прочее видове, които бранят вожда и учителя на своята уж европейска партия. Драматична и отчаяна битка за неговия златен трон, в името на личното си оцеляване.

Какво следва? Възможното политическо възкресение от мъртвите на новопредставилият се Борисов е една от възможните развръзки. Омагьосан кръг от умиране и възкресение, който продължава вече три петилетки. Позната история, разбираема и технологично изчистена. Проблемът е, че профила на гражданите които стачкуват е напълно различен отвсякога. Те искат гилотина , глави и затвор за лица от високите етажи на властта, а им се предлагат познати политически комбинации!!! Това е неприемлива и слаба оферта, която ще бъде отхвърлена. Категорично.

От другата страна стои процедурата уредена с върховния закон Конституцията, която ако бъде приложена стриктно, нито един от субектите в конфликта няма да има възможност да изиграе напълно своите карти. Което означава, че исканията на гражданите ще претърпят отново крах! Пореден такъв! Патова политическа ситуация, но не и лоша. Това дава възможност за задкулисни договорки, изнудване и възможност за дълга политическа и конституционална криза, която е също някакво решение.

В лагерите на Борисов и широкия кръг приятелски армии, както и на Радев с неговите възможни армии цари вселенски хаос. Засега. Линията на фронта е очертана, но мотивацията на войниците от всички страни е все още неясна. И не достатъчна за да се бият докрай.

Най-голямата сила на гражданите са техните искания!!!
------------------------------------------------------------------------
В ход е скрит план за политическо овладяване на протестите и това трябва да се разбира от всички и да не се допусне. Конкретни лица или каквито да било политически субекти, които се опитват да станат трибуни на този протест са опасни. Няма нужда от лидерство, нито от говорители. Нито от такива, които по-късно ще бъдат "упълномощявани" да преговарят от името на всички граждани. Граждански протест без лидерство! Това е правилния ход. И точно това обърква плановете на политическите престъпници от всички цветове.
------------------------------------------------------------------------

Топката ще отиде при Радев, за втори път. Такъв е закона! Ако и сега направи грешка, тя ще му бъде последната. Разибрам положението в което се намира, но зная и положението в което се намират седем милиона ограбени, унизени и смачкани човешки същества. Боят е като този на връх Шипка и един от двамата пълководци при всяка развръзка ще загине. Съвсем реално ще бъде исторически заличен.

Бъди внимателен Радев, врагът не спи, а има вече и такива буквално в леглото ти. Сам ще решиш съдбата си...

Николай Марков

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!