Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Писмо на ПКП до Eutelsat относно възстановяване излъчването на NTDTV в Източна Азия

chinainterimgov.org

…в името на изгодата днес Eutelsat нарушава правото на китайските граждани за достъп до информация. След като ККП падне, последвано от установяване на демократично управление на Китай, как Вашата компания ще погледне тогава в очите китайския народ и новия демократичен режим на Китай?..

Уважаеми дами и господа от Eutelsat:

Ние сме Преходното китайско правителство (ПКП). През последните няколко седмици Вашата компания преустанови услугите си за своя клиент NTDTV , поради "техническа повреда". Да разменим мнения по този въпрос.

Според източници, причината за спиране на Вашата услуга са по-скоро доходоносни сделки между Вашата компания и режима на Китайската комунистическа партия (ККП), отколкото каквато и да е техническа повреда. Независимо от това, ние можем да приемем, че Вашата компания има слабо разбиране на проблема с Китай и е взела това не добро решение.

В действителност, под диктаторското управление на ККП в Китай няма независими медии. Въпреки днешната информационна ера, на която всички Вие се радвате, повечето китайски граждани са все още заключени зад издигнатата от ККП "Велика Интернет стена" ("Great Firewall").

Базираната в САЩ NTDTV е независим телевизионен оператор, така компетентен в свободното, справедливо излъчване на информация за действителната ситуация в Китай – единственият прозорец за китайските маси да научават за истинския Китай и за истинския свят.

Защото ККП е извършила чудовищни престъпления срещу китайския народ откакто идвайки от Запада се настани да управлява в тази древна земя, което е непростимо и тя трябва да бъде дезинтегрирана. Имайки смелостта да покаже в своите истинни,

енергични репортажи за Китай колко престъпна е ККП, NTDTV е много популярна в континентален Китай, играейки основна роля в процеса на дезинтегриране на злата партия.     

Ние подкрепяме справедливата, смела NTDTV, като отправяме апел за дарения към обществеността, с надеждата да се възстанови излъчването на програмите. Същевременно ние даваме своята подкрепа на проекта "Свободен сателит за Китай" ("Freedom Satellite for China Project") и на свободната обмяна на всякаква информация.

Свободата на информация е велик символ на демокрацията и човешките права, които са в основата на свободното и демократично общество. Свободата на информация е незаменима при гарантиране осъществяването на посочените по-горе цели.

Тъй като ние сме се посветили на реализацията на свободата, демокрацията, човешките права и конституционната политика в Китай, нашето правителство стои сигурно и уверено на страната на NTDTV и подкрепя свободата на информация и проекта "Свободен сателит за Китай".

Дами и господа, ние нямаме правото да се намесваме в дейността на Вашата компания, но като вещ експерт на политическата ситуация в Китай, нашето правителство намира за необходимо да напомни на Вашето ръководство и персонал за нещо, касаещо ККП.

В продължение на над половин век, призракът [ККП] е извършил безброй злодеяния срещу китайския народ и сега настъпва нощта преди неговия решаващ колапс. Той подкупва Eutelsat и други големи ИТ доставчици, за да блокират информация до китайските граждани, оставяйки последните в неведение относно своята злостност и в неспособност да се противопоставят на неговото властване, така опитвайки се да отложи пълния си колапс, макар и само за ден.   

Но демокрацията и човешките права ще победят самодържавието, и злата ККП е обречена на внезапен колапс, независимо от всичко ставащо. В тази ситуация, Вие чия страна заемате? Може ли да се смята, че изборът на Вашата компания е мъдър?    

Междувременно трябва да отбележим, че в името на изгодата днес Eutelsat нарушава правото на китайските граждани за достъп до информация. След като ККП падне, последвано от установяване на демократично управление на Китай, как Вашата компания ще погледне тогава в очите китайския народ и новия демократичен режим на Китай?  

Дами и господа, Преходното китайско правителство се е посветило на създаването на нов Китай, Китай на свободата и демокрацията, и има желанието да работи с Eutelsat и с всички добронамерени сили, за изграждането на един по-справедлив, по-мирен и по-щастлив свят.  

С пожелания за добро здраве на всички Вас и за повече успехи на Вашата компания!

Преходно китайско правителство

4 юли 2008 г.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!