Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Жители на Флашинг инициират импийчмънт на нюйоркски градски съветник и на член на Законодателния съвет

По случай 234-тата годишнина от Деня на независимостта в САЩ, група граждани на Флашинг, Ню Йорк, сформираха Комитет за импийчмънт на своя градски съветник, Джон Лию (Куинс), и на членът на Законодателния съвет, Елън Янг (Ню Йорк), за вземане страната на про-комунистическите хулигани по време на инцидента във Флашинг.

Комитетът се състои от представители на различни организации и граждани на Флашинг. По време на учредителното събрание над 50 местни жители от китайски и тайвански общества се подписаха в подкрепа на импийчмънта.

Граждани, инициирали или подкрепящи Комитета за импийчмънт (от ляво надясно): Лию Гуохуа (бивш професор от китайски университет), Уанг Джун (председател на Световния съвет на Китайската демократична партия), Дженг Нан (от Китайската либерална партия), Танг Бочиао (председател на China Peace), ефрейтор Джон Ли Калдуел (син на Джуди Чен, служещ в американската армия), Джуди Чен (практикуваща Фалун Гонг, атакувана физически с отправени срещу нея заплахи за живота от про-комунистически поддръжници), Ким Сунг Гионг (от Корейското общество в Ню Йорк), Джанг Гуоуей (председател на Американския бранш на Тайваската централна военна школа) и Уанг Джуюан.4 юли 2008 г., Ню Йорк. (He Hanming/Epoch Times)
Джон Лию
Джон Лию (John Liu), градският съветник (Куинс, Ню Йорк) по време на пресконференция на 30 юни относно инцидентите в своя район. (Joshua Philipp/Epoch Times)
Елън Янг
Елън Янг (Ellen Young), член на Законодателния съвет в Ню Йорк. (Epoch Times)

От комитета ще бъде организирана петиция, а също така ще бъдат събрани доказателства за двамата политици във връзка с техни действия в противовес с интересите на страната им, ще бъде разследвана тяхната връзка с китайския комунистически режим, и ще бъде внесена молба за техния импийчмънт в местното и централното правителство на САЩ, както и в други държавни и юридически институции.

Според изявлението на комитета, за последните 7 седмици практикуващи Фалун Гонг и техни привърженици са били подложени на акции на насилие, оркестрирани от Пекин. В резултат на което нюйоркската полиция арестува 12 про-комунистически поддръжници, първият от които бе даден под съд и признат за виновен на 1 юли т.г. в Ню Йорк. От практикуващите Фалун Гонг няма арестувани.

Най-неочаквано преди няколко дни, когато инцидентът във Флашинг затихваше,

градският съветник на Куинс, Джон Лию (John Liu), и членът на Законодателния съвет в Ню Йорк, Елън Янг (Ellen Young) показаха с действията си заемане страната на атакуващите про-комунистически банди и на китайското консулство в Ню Йорк (Китайската комунистическа партия, респективно).

Граждани, инициирали или подкрепящи Комитета за импийчмънт (показани на снимката), включват: Лию Гуохуа (бивш професор от китайски университет), Уанг Джун (председател на Световния съвет на китайската демократична партия), Дженг Нан (от Китайската либерална партия), Танг Бочиао (председател на China Peace), ефрейтор Джон Ли Калдуел (син на Джуди Чен, служещ в американската армия), Джуди Чен (практикуваща Фалун Гонг, атакувана физически с отправени срещу нея заплахи за живота от про-комунистически поддръжници), Ким Сунг Гионг (от Корейското общество в Ню Йорк), Джанг Гуоуей (председател на Американския бранш на Тайваската централна военна школа) и Уанг Джуюан. (full text )

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!