Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Николай Марков: Министърът на вътрешните работи и главният секретар на МВР да подадат веднага оставка

Репресията на полицейските органи е мярка, а не начин на работа!

За съжаление случаят в САЩ с убийството на тъмнокож арестант от полицай беше лош пример за целия свят. Пагонът е първо отговорност към върховенството на закона, а след това всичко останало. Но и нашите полицаи не го разбират. Нямат нужниия капацитет.

Момчето, което бере душа в Пирогов не е престъпник, нито то е извършило деяние, относимо към завличане зад колоните на министерски съвет и зверско пребиване пред очите на гражданите и десетки включени камери. Като куче. Неуравновесени и озлобени други кучета облечени в полицейски униформи късаха тялото на безпомощния младеж - студен по право в Хага. Умно момче, прогресивно. Далеч от уличните престъпни банди и познатите футболни агитки. Едно младо българско момче умира в болницата, заради това, че българската полиция не знае забраната за употреба на физическа сила срещу човек с поставени белезници!!!

А може би знае това, но го върши! Пред всички и без задръжки.

Министърът на вътрешните работи и главният секретар на МВР да подадат веднага оставка. Не заради моето настояване, а заради усещането за справедливост. Същото онова чувство, което ще предпази самите полицаи в утрешния ден от неизбежна смърт. Напълно неизбежна.

Оставките господа и след това ще продължим на здраво.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!