Томислав Дончев:"Няма да допуснем гражданска война, която имаме дори шанс да спечелим." Ех, Томислав! Как леко ти върви приказката

Томислав Дончев:"Няма да допуснем гражданска война, която имаме дори шанс да спечелим."

Ех, Томислав! Как леко ти върви приказката, макар, че поста ти изисква да си далеч по-умен. Но не си, уви! Толкова дълго си стоял в клетката на лъва, че ти изглежда съвсем естествено да изревеш като него. Но ти не си убил и муха, приятелю, за да знаеш какво е война и как се чувства в нея истинския мъж. Филмите не са достатъчни, Томи, нито кметските и други партийни постове. Нито фитнеса и някои мъжки играчки. Сложна работа е войната и се води от мъже, не от мъжленца. Има разлика.

Деница Сачева много ти тича, Томослав! Един до друг сте лика прилика, като два стръка иглика. Сачева, обаче, до вчера крещеше като умопомрачена, че същото това правителство е мафия, а днес вече не е. Нейното свето присъствие е изчистило всичко лошо и вече сте само ангели. Европейски ангели небесни! Без капка лично достойнство.

Ще спечелиш гражданска война казваш, умнико! Бил си чувам и в някакъв "мозъчен тръст", като много умен, но не ви достига мозък в тези ваши тръстове да разберете, че в гражданска война няма победители и победени. Никога не е имало!!! Ама откъде да знаете това, като сте родени и хранени с партийна златна лъжичка и съвестта ви е жива изгоряла в годините. Нали? Война казваш, малки човеко!?

Скрий се в дупката си Томи и не дърпай дявола за опашката, че той нито яде, нито спи. Само чака някой глупак да го призове и веднага пристига. След него трябва да си чувал поне какво остава и има ли живот след смъртта? Лошите работи стават бързо. Политическият и държавен трон не са бронирани жилетки, Томи. Не са. Прочети поне близката ни история и сам ще откриеш измамата и илюзиите на властта. Очевидна е.

Това вашето не е игра, най-малко политическа.

Николай Марков

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!