Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Протестиращи и активисти на ДПС пяха ”Мила Родино” и прецакаха сценария за етническо насилие

.
Полицаите бяха излишни...

Етническото мирно съжителство надделя над сценария на задкулисието да се провокират сблъсъци между българи и турци. Хилядите, събрали се край двореца на „Росенец“, показаха среден пръст на кукловоди, политически интриганти и шарлатани. Шайката не успя.
Полицията, изпратена да отблъсква хората, в крайна сметка се оказа излишна. Ако не бяха униформените, всичко щеше да мине цивилизовано и без напрежение.

За пореден път обикновените граждани се оказаха на светлинни години по разум от неграмотните, но самонадеяни политико-мафиоти.

В същото време стана кристално ясно, кои четирима в държавата се опитват да провокират насилие, за да предизвикат хаос и да въведат извънредно и военно положение.

Те няма да се откажат, защото знаят, че близкото им бъдеще е свързано със съдебни процеси и затвор. Каквото са си надробили…

И нещо комично: след като преди два дни премиерът драматично защитаваше охраняването на Пеевски, в когото се прицелвал руски снайперист, днес писмено поискал да се свали охраната му и тази на Доган. Шефът на МВР, който отдавна трябваше да е подал оставка, като папагал повторил думите на своя шеф. В абсолютен синхрон Доган и Пеевски се отказали от държавните охранители с мотива НСО да поемело олигарсите на прехода. Сякаш Доган не е най-големият такъв…

Разбрахте ли сега, скъпи съграждани, колко ги е страх книжните тигри от гнева народен? Сега е моментът да се натисне здраво.

Борис Петков

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://frognews.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!