Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Гнус ме е от българските политици! Жалки твари

Гнус ме е от българските политици. Жалки твари. Имаме Конституция, имаме и антиконституционни решение на български държавни органи. Позор и крах на държавността и върховенството на закона! Срам.

Могат българи и турци да живеят заедно от векове по тези земи. Да защитават един другиму правото си на достоен живот, както пред султана, така и след Освобождението - пред българските власти. Могат да живеят в мир и разбирателство и уважение един спрямо друг и в абсолютна религиозна толерантност. Всички заедно могат да работят в едни предприятия, да посещават едни и същи магазини, театри, молове, болници и държавни учреждения. Но не могат да отидат ЗАЕДНО на един конкретен плаж със законов статут на "изключителна държавна собственост". Защо?

Краткият отговор е заради олигархично-политическа експлоатация на уредени със закон граждански права. Такива, които Борисов, Пеевски, Доган и главният прокурор Гешев експлоатират по начин, който разделя българските граждани на българи и турци. Нещо повече, премиерът лично разпорежда на министъра на вътрешните работи да постави полицейски сили, които да разделят българи и турци, а политиците да извличат мръсни ползи от това изкуствено разделение, следствие на политическо насъскване на български граждани едни срещу други. В пълно противоречие с гарантираните в Конституцията граждански права. Това е политическо престъпление от такъв мащаб, който заплашва пряко националната сигурност, заради олигархична полза на няколко провалени и дискредитирани типове, мястото на които е в затвора без право на обжалване.


---------------------------------------------------------------------------
Мислете много уважаеми Доган, Борисов, Пеевски и Гешев! Ама наистина много! Мислете и вие полицаи и прочее обслужващ персонал. Мислете и вие българи, турци, помаци, цигани и прочее етноси. Мислете сега! Европейският съюз няма да може за изгаси огъня на омразата, нито етническата карта ще има стойност след пожарите. Не подценявайте никого в тази подла политическа игра, забъркана изцяло от олигарси и всякакви скрити и явни престъпници. Не издигайте отново бесилките в центъра на София, защото след това България няма да бъде същата. За много години напред.
-----------------------------------------------------------------------------
Аз съм лесен, защото съм пълнокръвен български офицер, който знае много добре границите на всичко и с изключително добро обучение. Ще постъпя по начин, който е уреден със закон, а не с разпореждания на политически престъпници, узурпирали по престъпен начин държавната власт. Внимавайте господа, ходите по тънък лед и няма сила, която да ви спаси от самите вас. Не бъдете глупави. Има твърди граници, не ги прескачайте.

Предупредени сте.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!