Илиян Василев: Въпрос е на дни правителството да падне. Запомнете тази снимка. До тук Борисов можеше да се измъкне просто с оставка, от тук нататък ще бъде преследван до дупка.

Image may contain: one or more people and outdoor

Запомнете тази снимка. До тук Борисов можеше да се измъкне просто с оставка, от тук нататък ще бъде преследван до дупка.
Протестите ще ескалират. Незабавно.
Щом заради Доган едни български полицаи атакуват други българи, значи е минат предела на търпимост.
Гонене до дупка. С мутри разбирателство не може да има.

Иван Костов преди колко години каза, че Доган е проклятието на България. Днес вече всички видяха, че е безспорно прав.
Без да се премахне този тумор, както и Пеевски и Гешев, България не може да се промени и да тръгне нагоре. Ако ме питате най-добре е да блокират изхода от Росенец.
Въпрос е на дни правителството да падне. Могат да опитат междинен ход със смяна на министри, дори с ново правителство в този Парламент, но вече е късно либе за китка.

Етническият мир действително вече е застрашен. Защото етнически мутри на Доган блокират достъп на етнически българи, на български бряг и какво очакват да стане.
Дава ли си сметка какво направи охранителя Борисов? Доган си има частна прокуратура, има си частно правителство, вече си има и частен охранител Борисов и частна жандармерия.
Страхувам се, че някой много, ама много е сбъркал.
Доган и Пеевски и Гешев са истинската цел, Борисов е охранител.
И банкенския хитрец сега ще излезе с пресконфернеция да ви обясни как спасил етническия мир. Етническите турци които бранят Доган трябва да знаят, че ако са решили в нарушение на българските закони да препатствят достъпа на български граждани до публична държавна собственост, те автоматически се превръщат в закононарушители. Тук спира етническата толерантност, когато въз основа на етническо различие изискваш привилегия закона да не се прилага срещу теб.
Доган трябва да бъде изваден от уравнението на българския политически живот - на всяка цена. Дори ако се опита на насъсква етнически турци срещу етнически българи. Това вече е углавно престъпление.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!