Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Narod.bg: Доган трепери от страх! Строи кметовете си като щит, за да го пазят от народната любов (СНИМКИ от „Росенец“)

Кметът на Белица Радослав Ревански е в първата редица на щита, охраняващ Ахмед Доган

Добри новини от другото ядро на народен гняв – парк „Росенец” в местността Отманлий край Бургас – кукловодът на Бойко Борисов – Ахмед Демир Доган, трепери от страх пред народния гняв, научи Narod.bg.

Агент Сава от комунистическата Държавна сигурност е призовал 5000 човека да го пазят като жив щит от „любовта” на гневни българи, дошли да плажуват в знак на протест срещу обсебването на държавния морски бряг от почетния, и реален, лидер на ДПС.

Показателен за паниката, обхванала Доган, е фактът, че сред дошлите от села и паланки „фенове” на Движението за права и свободи да бранят заграбеното от своя шеф, са кметове и общински съветници, които са повикани по спешност, разкри източник на Narod.bg.

Ревански се ползва с личната протекция на Ахмед Доган

„Доган се надява, че полицията ще бъде още по-безмилостна към протестиращите, ако в първите редици на „отбраната” на сараите ” стоят негови кметове и общинари. На снимката виждате кмета на Белица и личен повереник на Доган – Радослав Ревански. Не е тайна, че управникът на общ. Белица се ползва с личната протекция на агент Сава”, обясни информаторът на Narod.bg.

Междувременно организаторите на инициативата „Масово ходене на охраняем плаж пред Догансарай“ обясниха, че имат разрешително за протеста и са потърсили вчера информация от полицията и кмета на Бургас Димитър Николов за режима на достъп, но, съвсем неслучайно, не са получили такава.

Формалният лидер на ДПС Мустафа Карадайъ също прани Доган паша

Полицай обясни пред Би Ти Ви, че няма как да пуснат протестиращите, които ще дойдат в 11 ч., защото в района вече има друга група – фенове на ДПС, дошли с автобуси с кърджалийска и благоевградска регистрация още в петък следобед. По думите му няма значение кой първи е получил разрешителното за протест, а кой пръв е заел място на държавния плаж…

МВР допусна само феновете на ДПС близо до сарая с аргумента, че плажуващите бунтари пристигнали по-късно и районът вече бил зает

По този начин протестиращите срещу беззаконията на Ахмед Доган и неговото протеже Бойко Борисов бяха отрязани от достъп до плажа.

Затова един от двигателите на бунта – бившият правосъден министър Христо Иванов, обляви: „Отиваме пред общината да търсим политическа сметка на кмета защо осуетяването на съгласувано събитие. Отново виждаме български власти да обслужва Ахмед Доган“, коментира Христо Иванов.

Той призова хората, събрали се за инициативата „масово ходене на охраняем плаж“, да не се поддават на провокации и да се съберат пред сградата на общината.

Малко по-късно с пост във фейсбук кметът на Бургас Димитър Николов, който е сред близкия кръг приближени до Ахмед Доган (очаквайте разследване на Narod.bg по темата, б.ред.), обяви, че е разговарял с директора на МВР – Бургас, за да поиска допускане на организаторите на протеста до зоната в парка.

Топ ченгето обаче отговорило, че плажуващите не се допускат с цел да няма сблъсъци на етническа основа, при все, че на цяла България е ясна причината за инициативата – заграбената от Догансарай българска земя, а не конфронтация с докараните до пълна зависимост и тотална бедност обикновени фенове на ДПС.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://narod.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!