Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Високо напрежение край "Росенец", където Доган си отглежда рози, био краставици и домати... а за вас тикви?

Високо напрежение край 'Росенец'

Високо напрежение край 'Росенец'

Пълно е със зеленина и рози, за които се грижи лично Ахмед Доган. В огромен парник около имението Сокола отглежда био краставици и домати. А за сградата и земята твърди, че всичко е законно, закупено от пенсионния фонд на приватизирания Нефтозавод. Затова и в непосредствена близост се намират резервоарите, където разтоварват танкерите петрол.

---

Десетки автобуси и стотици автомобили със симпатизанти на ДПС са на територията на плажа "Росенец", за да защитят почетния председател на движението Ахмед Доган, докато протестиращи, организирани от лидера на "Да, България" Христо Иванов се канят да плажуват там.

Оказва се, че хората на Иванов не са били допуснати от полицейския кордон, което е довело още рано сутринта до възникването на напрежение в района, защото вчера бившият правосъден министър бил договорил влизането с няколко полицейски шефове. 

 По неофициална информация към 09,00 часа над 5000 са членовете на ДПС, които са били допуснати в парк "Росенец", където се намират т.нар. летни сараи на Сокола. 

Има данни за евентуално покачване и на етническото напрежение, особено след спора с полицията тази сутрин. 

Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ също е на място, но категорично отказа да направи коментар за акцията и предстоящото масово плажуване. Забелязват се и много коли с чуждестранни регистрационни номера. 

"Можеха още вчера да ни кажат каква ще бъде организацията, а сме отправили писмено запитване за нашето събитие", каза Христо Иванов. И добави, че очаква да се създаде задръстване в района с цел възникване на напрежение. Той призова всички да се въздържат от всякакви провокации и участие в размяна на реплики и етническо противопоставяне. "Нямаме никакъв проблем с гражданите, които са тук", категоричен бе съпредседателят на ДБ. Но отправи питане към общината защо се стига до това, при положение, че има разрешение за десанта на ДБ на плажа на "Росенец". 

---

Васил Божков

Опитват се да внушат, че назрява етническо напрежение.

Протестът в „Росенец“ и в цяла България не е срещу определен етнос.
Не е срещу определена политичека партия.
Не е срещу определена личност.

Протесът е срещу #хунта-та

Привърженици на ДПС - вие също можете да се опълчите срещу хунтата и да се присъедините към останалите българи.

Днес се определя бъдещето ни. Да бъдем единни.

Всички можете да #БъдетеСмели

Протест - Единни срещу Хунтата

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://lupa.bg/

https://lupa.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!