Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Доживяхме в момента да слушаме лебедовата песен на Борисов пряко по радиоточката

НСО се отказа от искането за затваряне на морето около "Росенец"

оживяхме в момента да слушаме лебедовата песен на Борисов пряко по радиоточката. Жалка декламация на жалко създание, отиващо към края на жалкото си политическо съществуване. Христо му бил виновен, Маяма му била виновна, пък той колко световни полицейски награди бил имал…

А това е защото: Вчера беше един чудесен ден за българската демокрация! И днес ще бъде. А за утре – денят на голямото плажуване при сараите – да не говорим. Нищо, че лебедът в песента си ни увери, че по негово нареждане утре МВР ще е напълно готово с „всички мерки“. После идва идната седмица с БОЕЦ…

Захвана се работата. Отново сметките на обитателите на кочината излезнаха криви: българският народ не е като руския народ. Ние не само умеем да търпим; ние умеем и да вдигаме бунт, за да върнем почтеността и достойнството в управлението.

Евгений Дайнов

НСО се отказа от искането за затваряне на морето около "Росенец"

Точно преди да подаде оставка като шеф на НСО, Красимир Станчев е отменил писмото си, с което иска от другите институции съдействие за затварянето на морето около парк "Росенец", съобщи "Монитор".

Именно това писмо стана причина за поредния скандал, а премиерът Бойко Борисов дори заподозря сценарий срещу властта и то точно в момент, когато се очаква решението за членството на България в чакалнята на еврозоната (ERM II).

Сега той е пратил ново до шефовете на ИА "Морска администрация" и до директора на "Гранична полиция", с което ги моли, предприетите действия, поискани от НСО преди това, да бъдат отменени.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://svobodnoslovo.eu

https://lupa.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!