Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Господин Борисов, Разбирам как се чувствате и защо. Ако продължите всички да избивате личните си комплекси върху гражданите ще предизвикате криза, която и тримата няма да можете да овладеете

Господин Борисов,

Разбирам как се чувствате и защо. Тези неща са резултат от сложни причинно-следствени връзки. Искам само да ви напомня дискретно, че въпреки придобитите по неестествен начин висши ордени, медали, титли, звания и прочее алабализми, вие не сте топ полицай на България. Нещо повече, нямате професионална компетентност по тези въпроси, защото сте завършил факултет по противопожарна безопасност, а не друг свързан с полицейска работа. Това е важно да го знаете, както и фактът, че на позицията главен секретар на МВР бяхте парашутиран от политическо лице на което именно вие целунахте ръка, паднал на колене. И на още две други подобни лица. С мисия.

Ордените и медалите са хубаво нещо, но когато един мъж си ги заслужи, а не когато ги закичва като играчки на коледната си елха. И да, вие сте некомпетентен, полуграмотен и твърде ниско образован тип, но за сметка на това сте попаднал в много добри ръце. Вие уважаеми не знаете все още това, но националната сигурност не е проста работа и тя има механизми, които за изминалите цели 12 години никак не научихте.

Имайте повече търпение, уважаеми! Всичко ще си дойде на мястото и всеки ще си получи заслуженото.

---

Имам една лична молба към държавниците!

Сам знаете, Борисов, че в президентсвото няма мафия, нито необходимия интелектуален капацитет за подобни явления. Лицата около Радев са съвсем обикновени хора, които по-скоро са загрижени за себе си, отколкото за него. Бедни откъм интелектуален статус, политически умения и лични възможности. Хартиени хора, не казвам лоши. Няма нужда да се гаврите с тях, да ги унижавате и да ги оплитате в мрежи, в които те са безсилни и изглеждат жалки. Разбирам и урока който им давате, но те са далеч от висшия пилотаж, въпреки, че са военни пилоти.

Тълпата която разпалвате двамата с Радев е съставена от озлобени хора, които са в тежко финансово положение, болни и търсят себе си чрез вас. Зесега е така. Грешка е, но трябва време да го разберат. Борисов, ако продължиш напред с това което си замислил, ще направиш най-голямата си грешка. Огънят гори всичко и няма нужда двама уж генерали да се крият зад гърбовете на озлобени и ограбени тълпи от милиони хора. Опасна е тая ваша игра. Подла.

Нищо не е чак толкова страшно, както го представяте. Има решение при това разумно и градивно. Потърсете го. Разбирам и положението на господин Доган, но сами знаете, че неговото здравословно състояние също не е добро. Ако продължите всички да избивате личните си комплекси върху гражданите ще предизвикате криза, която и тримата няма да можете да овладеете. Никак. Повярвайте ми. Затова ви съветвам и моля.

Спрете.

Николай Марков

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!