Зверска изцепка на Гешев с ”Каренин” взриви социалните мрежи

.

Александър Керенски*, Иван Гешев и Зимния дворец в Санкт Петербург

”Това е рентгенова снимка на безкултурието”, ”Гешев е исторически неграмотен”, ”Интелектуални гиганти!”.

Това само част от реакциите на новото "умотворение", което ни сподели тази сутрин главният прокурор Иван Гешев. Той коментира Христо Иванов и посещението му в парк "Росенец" с думите:

"Опитът на един, засега неуспял политик, да щурмува Зимния дворец, е неуспешен към този момент поради няколко причини. Най-малкото това не е Зимния дворец, вътре не е Каренин, той е с гумена лодка, а не с Аврора. Явно се опитва да установи работническо-селска власт. Дали ще успее, не мога да ви кажа."

Ето някои от коментарите по изказването на Гешев:

Александър Симов:

Леле, журналистиката наистина е заорала дъното. Всяка информационна агенция, независимо от цвят и кресливост, след като предаде думите на Иван Гешев: "Това не е Зимния дворец и вътре не е Каренин", би трябвало в името на истината, в името на историята, в името на спасението на душата си, да напише, че Гешев е исторически неграмотен. В Зимния дворец е Керенски. Не Каренин. Това е рентгенова снимка на безкултурието, което ни е хванало като ракови метастази.

Арман Бабикян, пиар експерт

Също като нещастното цитиране на Еклесиаст, днес Гешев реши, че в Зимния дворец е бил някой си "Каренин" !!! Очевидно е пропуснал урока, в който ясно пише, че е Керенски! А може да си мисли, че това е мъжът на Ана Каренина? Интелектуални гиганти ! Браво Борисов пак ти си го избра.

Евгени Дайнов:

Каскет, Керенски и Каренин все почват с К. Ама не са един и същи човек.

След това допълва: Разбрах, какво става.
Корпулентните каскети са си повярвали на собствената пропаганда, че Президентът е наш човек. И в момента ни съобщават следното: "Абе ние имаме силата да ударим президента ви, къде сте тръгнали да ходите на Росенец в събота?".
План Б, разбира се, е да затворят магистрала Тракия, за да отрежат големите градове от морето. Но засега се опитват, нахлувайки при Радев, да ни страхуват нас.
Готови са да счупят държавата, заради едни сараи! Не е за вярване.

Димитър Димитров:

Еклиаста и Каренин влезли в един бар...

Данчо Симеонов:

Гешев, Гешев! В Зимният дворец в Петербург е бил Керенски! Каренин е съпруга на героинята на Толстой, Анна Каренина! Ама от много знания се хората се объркват!?

Мария Касимова-Мойсет:

Каренин?!?! Сараите на Доган са сравнени със Зимния дворец. Дали Гешев осъзнава какво всъщост казва? А установяването на работническо-селска власт, казано от работническо-селски каскетаджия, очевидно с претенцията, че е представител на някакъв буржоазен (да не кажа кралски) елит, е много показателно. Иронийката му също.

Виктор Стоянов:

Само да попитам кой е Каренин и къде му е офиса? Аз знам за Анна Каренина и Керенски. Но Каренин е нов играч на историческата сцена.

Васил Георгиев:

Граф Монте Кристо, Каренин, тези хора имат проблем с различаването на фикцията от реалността

Чавдар Михов:

Така е когато вместо "Анна Каренина", си прочел единствено милиционерския устав.

===

* Александър Фьодорович Керенски  (4 май 1881 – 11 юни 1970) е руски политик.  Заема министерски постове в първите 2 правителства на княз Георги Лвов след Февруарската революция (1917) и е председател на Временното правителство на Руската република преди вземането на властта от болшевиките в резултат от Октомврийската революция от 1917 г.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://frognews.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!