Следвайте "Буднаера" в Телеграм

€9 млн. ли даде за комшийство с Бойко Градуса?

цигбок

Парцелът, съседен до премиерската резиденция в края на най-престижната за живеене улица в София и в България – Секвоя в квартала на богатите Бояна, е бил закупен от собственика на Градус. Според боянчани платената сума е баснословна дори за пътната артерия, която стана прочута поради дома на Жени Живкова от соца, в който преживя домашния арест преди оправдаването си по всички обвинения нейният дядо Тодор Живков. Днес на малката пряка с неугасваща червена слава живеят банкери, тв магнати, индустриалци, бивши политици, които замениха оригиналните собственици – членове на Политбюро.

Ако се вярва на боянчани за всеки квадратен метър от оценявания от тях на повече от 2 и до 3 декара терен е платен от Градуса за невероятните 3000 евро. Така джакпотът може да достига до 9 000 000 евро или 18 000 000 лева – колкото бъджетът на туризма или спорта в България за цяла година.

Но пък рискът явно е пресметнат от инвеститора, щом гарантира непосредствено съседство с държавната вила на премиера, която се прочу покрай снимките от спалнята на Борисов, попаднали и в много световни медии поради декора в стил Кръстникът, чиято автентичност той на практика потвърди на нарочна пресконференция.

само в делегациите на премиера и ресорните министри, но и като изидгната в държавен приоритет практика за подпомагане на търговията на фирмата с интересни държави, особено в Близкия Изток.

Друго си е да можеш да услужиш с 2-3 яйца, ако му потрябват на комшията министър – председател”, шегуват се бизнесмени. А може би завиждат на тяхного брата Градуса.

Близостта на Градус с лидера на ГЕРБ е видна по включването не Градус придоби светска слава покрай заколението на четвърт милион птици на най-големия й конкурент миналия петък, защото правителствената агенция за безопасност на храните подозирала, че било възможно евентуално може би точно там да възникне епидемия. Някои заподозряха, че след включването в птичата империя на птичарниците на Ковачки, май няма кой друг, освен Градус да има изгода от една такава съмнителна атака? С основания като на КЕВР, който ни вдигна цените на парното и топлата вода с 23% от 1 юли, понеже прогнозира, че ако не от 1 октомври, то поне от 1 януари щял да поскъпне руският газ.

Обърнахме се в сряда преди обед за коментар към Гергана Лукова – маркетинг директор на Градус с два елементарни въпроса. Помолихме да отвърне до 16 ч. същия ден. Ето въпросите:

Как коментирате атаката на БАБХ по най-големия ви конкурент?
Каква е площта и на каква стойност е имотът, закупен от собственика на Градус на ул. Секвоя, съседен на премиерския?

След 16 часа, въпреки че бе уведомена не само по мейл, но и по телефона за питанията, тя благоволи да ни информира, че „такива въпроси се задават 2-3 дни предварително”.
Благодаря, че ни учи на занаят, който не е нейният
, но е странно защо два актуални въпроса, зададени от всекидневник изискват толкова много време – повече от 4 часа, за отговор, който е лесен и ясен, ако няма какво да се крие.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://19min.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!