БНТ е частна телевизия на Доган и Пеевски: Илиян Василев

БНТ не излъчи изявлението на президента на живо и спретна някакво обяснение, че го направили по искане на президента! Никой не очаква от тях вече че ще покриват каквото и да е събитие обективно. Те са частна телевизия на Доган и Пеевски.

Само преди няколко дни Радев се оплака, че БНТ е направила манипулативни внушения и е изрязала само част от позицията на държавния глава по поредната порция изнесени от прокуратурата чатове на обвинеяемия Пламен Бобоков.

БНТ не покри информационно случката от вчера, хвърлянето на българския флаг и атаката срещу тримата от ДБ. Тя на практика отсъства, както от централните новини, така и в коментарите.

Гражданите са в правото си при такъв преврат в ръководството, което превръща обществената в частна телевизия, финансирана с публични средства телевизия да протестират и принудят ръководството и да си подаде незабавно оставката.

От кога разправям, че тези протести ако свършват пред БТ, Кошлуков ще избяга през девет земи в десета.

И без това никога не е бил напълно легитимен.

Време е.

Май преди "плажа" в събота, трябва един по-спешен "плаж" пред БНТ? Тъкмо и да оправим нещата с Горан Благоев и другите изгонени журналисти.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!