Следвайте "Буднаера" в Телеграм

"Има ли мъже в България?" Не видях никакво изявление от нито една партия, нито един партиен лидер, извънпарламентарните патерици на статуквото със заявки за „алтернатива“! Но най-вече не видях изявление на ПРЕЗИДЕНТА! Алоууу

Попрегледах новините тази сутрин – не видях никакво изявление по повод дебаркацията на държавния плаж ОТ НИТО ЕДНА ПАРТИЯ В ПАРЛАМЕНТА и НИТО ЕДИН ПАРТИЕН ЛИДЕР В ПАРЛАМЕНТА! Алоууу, Нинова? „Боркиньо,“ жива ли си? Не чувам кудкудякане от „левия“ фланг! Не видях изявление на борисов, на главния прокурор, нито на оная….., дето са я турили за председател на НС. Не видях да се изказват извънпарламентарните патерици на статуквото със заявки за „алтернатива“ – като Манолова, Трифонов, Копейкин и онова нещо с асансьора! Но най-вече не видях изявление на ПРЕЗИДЕНТА, което всъщност, най-много очаквах. И това е огромен проблем както за гражданите така и за самия него.

И друг път съм го казвала, но пак ще повторя, трябва сто пъти да си си плюл в лицето, ако си от НСО и трябва да висиш и да охраняваш доган или пеевски. Бахти и живота!

По-престижно е да чистиш кенефите на селска жп гара, отколкото да си плюеш в лицето така. Всеки нормален би се обесил преди да виси по плажове, бариери и хотели да варди обикновени гангстери. Бахти и НСО кариерата! Да пазиш боклуци като доган като някой лакей, торен чевей, с други думи безмозъчен боклук без грам човешко достойнство! И не ми казвайте, че тия не са могли да откажат да са "спасители на плажа"! Те по свое желание са решили да си храчат в лицето!

Една жена на стената ми пита: "Има ли мъже в България?" Защото е необяснимо как един обикновен необразован мухлясал селяндур-- един алкохолизран дядка от ДС -- чучелото Доган, криещ се като плъх от обществото, може да диктува дневния ред на България! ДС комуне, което ви прави на луди толкова години и ви краде! Краде ви бъдещето, най-вече това на децата ви! Има ли мъже, питат жените?!

Facebook, журналистът Татяна Кристи

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!