Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Заговорът срещу Фалун Гонг излезе наяве, казва председател на Демократическа партия

Xin Fei, Epoch Times

Китайската комунистическа партия е изплашена от кампанията на практикуващите Фалун Гонг за насърчаване отказването от комунистическата партия, тъй като това разкрива лошите страни на ККП, което води до разпадането на ККП по мирен път, посочи председателят на Китайската демократична партия зад граница, Шу Уенли.

В интервю за Epoch Times Шу Уенли (Xu Wenli) коментира, че като реакция на това ККП експлоатира скръбта на хората след земетресението в Сичуан и разпространява слухове за насаждане на омраза срещу Фалун Гонг , у хората, които не са запознати с фактите. Крайната цел е да се отклони общественото внимание от земетресението и да се облекчи напрежението, на което е подложена ККП.

Г-н Шу Уенли

Г-н Шу Уенли (най-вдясно) и Говорителят на Парламента в САЩ, г-жа Нанси Пелоси, по време на митинг във връзка с годишнината от събитията на 4 юни 1989 г., когато Китайската комунистическа партия нареди на армията да стреля и танковете да тръгнат срещу демонстриращите за демокрация студенти на пл. Тянанмън в Пекин. 11 юни 2008 г. (Снимката е предоставена на Epoch Times от Xu Wenli)

Насаждане на национализъм, когато комунистическата идеология не работи

Шу каза, че успехът в икономическо отношение е довел до засилване усилията на ККП през последните години да пропагандира идеологията на комунизма в други части на света.  

В същото време обаче, режимът усеща тенденцията към провал и разпадане на комунистическата идеология. Затова от 1980 г. насам чрез т. нар. " политически партии-марионетки" ККП работи за оформянето на идеология на любов и преданост към ККП и за насърчаване на тесногръден "патриотизъм". В резултат на това, младото поколение е лишено от истината за историята. Те дори не знаят за инцидента "4 юни" от 1989 г., в който ККП нареди на военните да избиват студенти.

Шу Уенли сподели: "Тъй като неотдавнашната Олимпийска щафета бе критикувана и бойкотирана от международната общественост, ККП трябваше да се обърне към националистичните чувства на китайския народ, които бяха в момент на подем, и с

които инфилтрираха китайски общности и групи от китайски студенти в чужбина. Тъй като членовете на тези групи не могат да направят разлика между ККП и Китай, те биват лесно манипулирани от ККП и имат силно чувство на неприязън към бойкота на Пекинските олимпийски игри от страна на Запада".

Ужасена от оттеглянията, ККП използва скръбта от земетресението, за да насажда омраза и да предотврати своята криза

Шу посочи, че след земетресението в Сичуан, ККП използва изключителната скръб и проявено съчувствие, за да провокира чувството на национализъм. Тя организира веднага своята пропагандна машина да възхвалява участието на военните в спасителните операции, прославяйки ги като герои, същевременно опитвайки се прикрие факта, че земетресението не е само природно бедствие, но и катастрофа, предизвикана от човешка намеса.

Той каза: "ККП използва отчаянието и мъката на своя народ по време на земетресението и накара тези, които не знаят истината за нещата, да атакуват практикуващите Фалун Гонг. Намерението на ККП бе да отклони вниманието на хората от реалната криза, която тя е причинила. "

"Грубите и жалки действия на тези хулигани са много сходни с действията на ‘Червената гвардия’ в миналото."

Шу посочи, че "отказването от комунистическата партия е мирен и без насилие начин на разграждане на ККП, от който ККП винаги се е страхувала. Това е една от причините, поради които ККП започна атаката си срещу Фалун Гонг практикуващите."

90% от щетите от земетресението в Сичуан са дължат на човешки фактор

Шу каза също така: "ККП не може да избегне отговорността за земетресението. В други страни, земетресение с такъв размер и мащаб не би причинило загубата на толкова много човешки животи, особено на деца. Тази небрежност е в резултат на корупцията в китайското правителство".

"ККП направи сериозна грешка в първите 24 часа след земетресението. Всички държавници знаят, че Уенчуан е беден район с лоши пътища, така че те трябваше да изпратят своите военновъздушни сили там по спешност. Но правителствените хеликоптери правиха кръгове във въздуха, без да знаят къде да се приземят. В първите 72 часа правителството отказа чуждестранна помощ, забавяйки допълнително спасителните операции."

"ККП е изградила много ядрени съоръжения на неподходящи места. Източници показват, че тези райони не са подходящи за изграждане на язовири или правене на ядрени оръжия, тъй като са силно земетръсни зони. Въпреки това, китайското правителство си запушва ушите и затваря очите за всякакво предупреждение или критика. "  

Разкриване на конспирацията на ККП

Според Шу Уенли "Събитията във Флашинг ще разкрият намерението на ККП да разпространява комунизъм по света. Това ще  накара хората да осъзнаят истината за ККП и да се повиши осведомеността за това сред китайския народ и целия западен свят."

"Изключително неблагоприятно е за организираните от ККП банди да участват в тези незаконни действия, тъй като те се поставят под ударите на закона. Правителството на САЩ няма никога да толерира подобни нарушения на човешките права на гражданите."

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!