Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Китайски бизнесмен: Висш комунистически лидер стои зад нападенията срещу Фалун Гонг

Li Jia, Epoch Times

Бизнесмен от Китай сподели мнение за събитията във Флашинг, Ню Йорк, на които е станал свидетел, обосновавайки се защо смята, че зад тях стои деветият по ранг държавник в Китай, Джоу Йонгканг.

Бизнесменът Ху от Китай разказа пред Epoch Times: "Калпаво построените училищни сгради в Сичуан са били издигнати преди около десет години, когато Джоу Йонгканг (Zhou Yongkang, сега един от 9-те члена на най-висшестоящия политически орган в Китай, Постоянния комитет на Политбюро на Китайската комунистическа партия (ККП), бел. ред.) е бил партиен секретар на провинция Сичуан. Именно затова той е уплашен. Той скалъпи обвинението, че последователите на Фалун Гонг не помагат за катастрофата, в опита си да отклони вниманието от това, кой е отговорен за смъртта на децата в училищата".   

Рро-комунистически тълпи отправят словесни нападки срещу практикуващите Фалун Гонг във Флашинг, Ню Йорк, предоставящи там възможност за отказване от ККП.
Рро-комунистически тълпи отправят словесни нападки срещу практикуващите Фалун Гонг във Флашинг, Ню Йорк, предоставящи там възможност за отказване от ККП. (Dai Bing/Epoch Times)
Поддръжници на Китайската комунистическа партия отправят неприлични жестове срещу практикуващите Фалун Гонг във Флашинг, Ню Йорк.
Поддръжници на Китайската комунистическа партия отправят неприлични жестове срещу практикуващите Фалун Гонг във Флашинг, Ню Йорк. (Shaoshao Chen/Epoch Times).

Ху е християнин и преди атаките срещу Фалун Гонг във Флашинг не е одобрявал Фалун Гонг и не е вярвал на информацията в техните брошури. "След инцидента във Флашинг аз си промених мнението и разбрах, че последователите на Фалун Гонг действително следват ‘Истина, Доброта, Търпение’ ", заяви Ху.

"Като човек на вярата, аз знам колко трудно е да не отвърнеш. Аз научих урок от този инцидент. Последователите на Фалун Гонг са достойни за уважение. Няма китайска

група, която да може да отстоява истината като тях."

Ху е виждал изложения на Фалун Гонг преди, но е смятал, че съдържанието на показаното е преувеличено. "Сега напълно им вярвам. Видях как бе нападнат възрастен човек на територията на САЩ, в резултат на което неговото ухо му бе разкървавено. Разбрах, че краят на Китайската комунистическа партия (ККП) наближава. "

"Водещият на CNN, Каферти, ги описа като разбойници и главорези. Инцидентът доказа, че той е прав."

Що се отнася до съобщеното от китайските държавни медии, че Фалун Гонг празнува и злорадства над катастрофата в Сичуан, Ху смята, че това няма нищо общо с истината, а дори напротив: "Не беше ли ККП, която биеше барабани и удряше гонгове в приветстване на Олимпийския огън, точно в деня след земетресението?

"Поради политиката за едно дете в Китай, родителите, загубили децата си в руините на училищните сгради, са в пълно отчаяние. Това не е нещо малко и родителите непременно ще потърсят правосъдие."

"Медии и журналисти са получили (правителствени) заповеди да не докладват за корупцията в строителството на училищни сгради. Настоящото правителство заговорничи с бизнесмени и уби невинни деца. Няма да е преувеличение ако се каже, че причината за бедствието е 30% природна и 70% човешка."

"Джоу Йонгканг е много близък с бившия лидер Джиянг Земин (Jiang Zemin) и ръководи преследването на Фалун Гонг."

"Аз лично смятам, че ККП се показа достатъчно глупава, защото тя всъщност подобри имиджа на практикуващите Фалун Гонг", заключи Ху.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!