Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ай сиктрир, бе! Този народ няма ли да се ядоса най-после?

Аз, както и хиляди български граждани, изгледахме шокиращото видео на представители на Демократична България, които се опитаха да дебаркират на държавния плаж до имението на Доган. Плаж, който в кадастъра и по всички прилежащи документи е изключителна публична държавна собственост. Т.е. на всеки, който му скимне или хрумне, може да отиде там по всяко време на денонощието!! Видяхме гардове на НСО, които довтасаха моментално на плажа, отказаха да се легитимират и започнаха да гонят пристигналите. Същите отказаха да кажат кого охраняват и защо.

В нарушение със закона те се държаха като едни най-обикновени мутри. Срам и позор! Чашата преля! Това беше кристално ясно демонстрация в какво се е е превърнала България – в държава на произвола на мутрите, които нито зачитат закона, нито държавната собственост, нито правата на гражданите. Всички тези трябва да понесат своята отговорност:

1.Шефът на НСО – незабавно да се извика в парламента да дава обясняния!
2. Президентът, под чиято държавна шапка е НСО, моментално да дава обяснения!


3. Моментално да се свали държавната охрана от Доган и Пеевски!
4. Моментално да се сезира прокуратурата (хаха, каскет ли казах?!)
5. Моментално да се привикат служителите на МВР, които не поискаха цял половин час личните карти на агресорите, а се насочиха първо към разпит на пристигналите на плажа като им взеха личните документи, без да направят същото на „пазителите“ на държавния плаж! 

Чак след дълго суетене и разговори по телефона с не знам кой тъпак, полицаите неохотно взеха личните данни на охранителите!! Полицаите бяха повикани от хората, които искаха да слязат на плажа, защото те бяха бутани и заплашвани. Вместо полицаите да поискат докумените на всичи едновременно, те си фокусираха вниманието в/у жертвите, а не агресорите! 

Дори след като им бе показана кадастраланта скица, че всички се намират на държавен имот, на който мутри си позволяват произвол над посетели! Каква е тази полиция, която не може да приложи закона към всички едновременно и еднакво? Каква е тази полиция, която трябва да звъни на някой сульо, който да им разреши да вземат личните данни на охранители? Каква е тази държава? За какво точно българските граждани плащат на полицията, след като полицията не си върши работата?! Какъв е този произвол! Включете се в протеста на 16. 07. , който ще е и за свалянето на НСО охраната на Доган и Пеевски! 

Ай сиктрир, бе! Този народ няма ли да се ядоса най-после! Те съвсем ви взеха за безгласен планктон! Няма ли най-после да се ядосате? 

Facebook, журналистът Татяна Кристи

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!