Следвайте "Буднаера" в Телеграм

2 лева за тоалетна в Созопол, ето я грижата за туристите (ДОКУМЕНТ)

В територията на хунтата ГЕРБ няма невъзможни неща. Докато министърът на туризма Николина Ангелкова се кълне, че заради световната Covid-19 икономическа криза тая година по плажовете ще е безумна евтиния, реалността отново я опроверга, видя Narod.bg.

Само преди два дни – на 5 юли, неделя, двама нашенци са били поставени в абсурдната ситуация да платят 4 лева (по два за всеки) за ползването на тоалетна в бистро „Жълтото” на плаж „Смокиня” край Созопол, нажежиха се социалните мрежи, показа проверка на Narod.bg

За доказателство изпатилите българи приложиха и касовия бон, от който е видно, че ползването на WC в Абсурдистан на хунтата струва 4 лева! Фирмата, поискала ненормалната сума е „Христо Кибарев” ЕООД, регистрирана в Созопол, установи Narod.bg.

Ето така властта на Бойко Борисов налага контрол върху нашите ресторантьори, които заради стагнацията се опитват да дерат по три кожи от малкото българи, избрали да почиват на Черно море, вместо в Гърция, например, коментират хиляди гневни във фейсбук.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://narod.bg/2

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!