Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Тулуп войвода оправи българския туристически сезон, като всичко останало и българите поеха към Солун

.

frognews.bg

Тулуп войвода оправи българския туристически сезон, като всичко останало и българите поеха към Солун. Другарката Ангелкова от своя министерска страна, въпреки, че нито е лукойл яла нито мирисала направи и невъзможното да не стъпи български крак на черноморието. Разбираеми последици от действията на деградирали личности с трайно установен пространствен идиотизъм. И глобална некадърност!

Don't Cry for Me Argentina, би изкрещял всеки прабългарски хотелиер, който вместо да печели от туризъм се е захванал на пере пари без накисване. За тая работа не му трябват туристи, а само един специален служител. И става богат без да стъпи клиент в хотела му. Тези неща се ясни, но не разбирам кога ще започнем да излизаме от сивата икономика, че много се задържахме в нея и следват лоши работи. Толкова лоши, че и прабългарската партийна коалиция ГЕРБ-ДПС-ПатрЕоти, няма да може да замаже. Без светли пари не става европейски икономически модел, господа. И потъването ще продължи до дъното. Ще има и бойни стрелби.

Лицата на европейската политическа престъпност у нас са ясни за българите. Видно за европейските лидери не. Обръчите им от бандитски фирми също се знаят. Начините на управление на парични потоци са прозрачни. Крайният резултат от това политическо управление е налице. Театралният драматичен артист Гешев е вече скучен. Какво още чакаме? И защо?

Няма такъв народ и слави ще сгреши, че има. Усещам го.

Николай Марков

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!