Прости, прости, колко да сме прости?

Кантарджиев днес ни нарече прости. Заради нас имало втори пик на ковидясали. Веднага си мисля, че то простотията е много по-заразна от вируса. Явно покрай премиеринът простотията е превзела и Генкоронавирусщаба. Да си наричаш сънародниците прости и тулупи, показва тотална липса на първите седем години възпитание, а и на наличие на сиво вещество между ушите.

И понеже не сме чак толкова прости, колкото си мислите, гледаме статистика на починалите от други заболявания. Че то самоубилите се успешно са повече от ковидясалите? Съвсем на дебили се опитвате да ни правите?

И понеже ние според неадекватният Кантарджиев, сме прости, да го попитам какво мисли за Онуй, което се ветрее като муха без глава навсякъде без маска и на един лакът разстояние от мисирки и почитателки – пак мисирки? Да разбираме ли, че свещеният ни министър – председател е прост, ама много прост?!?

Или пък да си правим извода, че той има реалната информация за вируса и затова си джитка с джипката без да се притеснява???

Започва да ми писва много разни хванати от улицата да ме обиждат от телевизора. Особено когато са готови да продадат народа си за някое друго постче и пари……

Елена Гунчева

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://svobodnoslovo.eu/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!