Ударите на прокуратурата срещу президента Радев са следствие на страха от служебен кабинет

Най-важното и значимо събитие на 2020 г. са изборите за президент на САЩ. След тях ще се реализира геополитическо разместване на пластовете и сферите на влияние.

България е колониална държава, изправена пред огромна и задълбочаваща се икономическа криза. Това ще допринесе кумулативно с другите недъзи на управлението на ГЕРБ до всеобщо отрицание и негативни реакции срещу правителството.

Като колониална държава, на Великите сили им трябва България, на която правителството се ползва с обществено доверие, за да прокарва интересите им. А Борисов е изхабен и дискредитиран и най-вероятно ще бъде предсрочно сменен, колкото и да й се иска на прокуратурата на Иван Гешев да не им бъде развалена ДОПГ, която са си заформили - за рекет, арести, изнудвания, институционални репресии, кражби на бизнеси, мокри поръчки...

По тази причина са и ударите на прокуратурата срещу президента Радев - страх ги е да не им развали "седянката" със служебен кабинет.

Известно е, че без изпълнителната власт, под чието ръководство са ДАНС, НАП, АДФИ, ДАТО, МВР и др. специализирни и разузнавателни служби - главният прокурор Гешев ще се превърне в един обикновен регистратор и администратор. И той го знае. А както е тръгнал да гази закона и презумпцията за невинност, като нищо един ден да седне с Борисов от другата страна в съдебната зала.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://liberta.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!