Lupa.bg: Каракачанов "гори" заради Бобоков

Генерал професор Калин Найденов и агент Иван

Красимир Каракачанов – доказан сътрудник на ДС с агентурно име Иван. Дядо му е бил един от сатрапите от Народния съд.

Въпреки отчаяните опити на Красимир Каракачанов и обвиняемия бизнесмен Пламен Бобоков да се разграничат един от друг в последните дни, дългогодишното им приятелство вероятно ще струва министерския пост на лидера на ВМРО. Горещата мълва в коридорите на Голямата коалиция гласи, че Краси сам ще напусне високата си позиция в името на ново предизборно споразумение с ГЕРБ, научи Lupa.bg.

"Каракачанов е много умен. Той разбира, че е по-добре да се оттегли навреме, за да може отново да се коалира с Борисов след следващите избори, когато и да са те. Вместо тотално да си отреже клона, защото тепърва ще излизат интересни подробности за отношенията му с Бобокови", твърди наш източник на "Дондуков" 1.

Връзките с Бобокови няма да се разминат на Краси

Бизнесмените са дарявали в миналото крупни суми на ВМРО, макар Пламен да твърди, че отдавна е скъсал всякакви контакти с министъра на отбраната. "Общувам си с най-различни политици от различни партии.

Красимир Каракачанов е едно от големите ми разочарования и не искам да го коментирам. В момент на трудности, човек разбира кои са истинските му приятели. Той е много интелигентен човек, но ме разочарова", твърди Бобоков по адрес на Краси, но според наши хора целта му е само да го защити.

Иначе Каракачанов може да се окаже "слабо звено" в кабинета и по други поводи. Напоследък той е обект на хибридна атака, обвиняваща го в извънбрачна връзка с ромска компаньонка. "Бомбата", която залива в последните дни някои съмнителни сайтове, вероятно е напълно изфабрикувана, но облаците около лидера на комитите напоследък все повече се сгъстяват. Особено на фона на любовта му към чашката, която вече е трудно да се скрие от обществото.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://lupa.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!