Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Истината за хазарта и унищожаването на Васил Божков лъсна! ГЕРБ готви яко търкане на талони!

Истината за хазарта и унищожаването на Васил Божков лъсна с целия си блясък от направените предложения между първо и второ четене на Закона за хазарта, внесени от ГЕРБ.

От направените предложения се вижда, че се въвеждат устройства за самообслужване, които могат да се монтират от всеки лицензиран оператор. По наше информация вече се знае и кой ще е новия играч, за който се правят тези промени.

Схемата с подобни устройства е добре известна от схемата с паркоматите за синя и зелена зони в някои от областните градове. Преди години журналистическо разследване, доказа по безспорен начин кражбите.

Според експерти чрез въвеждане на подобни устройства се дава възможност за безконтролно разпространение на талони за търкане, а новата Хазартна агенция няма да има капацитет за такъв контрол. По всичко личи, че Божков е бил пречка за развитието на тази схема и затова е бил ударен.

Личи, че не държавата, а ГЕРБ е бил заинтересован Божков да бъде отстранен от хазартния бизнес. Кой ще е “новия” играч ще разберем съвсем скоро, а и до 8-ми юли ще се внасят още предложения, които да донаредят пъзела.

При въвеждането на устройствата за самообслужване лъсва и нещо друго, а именно безпроблемно сканиране на лични данни от съответния хазартен оператор, които в последствие да се използват за политически цели. Прави впечатление, че от години ГЕРБ недопуска въвеждането на машинно гласуване с мотив, че можело да се фалшифицират изборите, но без проблемно въвежда машинен хазарт. Кой ли ще е печелившия, който ще изработи или достави устройствата за самообслужване? Засега остава загадка, но по всичко личи, че ще бъде приет за пореден път Закон за хазарта за определен играч? С направените предложения можете да се запознаете ето тук  .

Автор: От упор

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://otupor.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!