Борисов ми каза, че всичко в България зависи от Пеевски: Съпругата на Лозан Панов

.

През 2013 година Борисов ми каза, че всичко в България зависи от Пеевски: Съпругата на Лозан Панов

Г-н Борисов ми даде интервю, говорили сме дълго, и преди интервюто, и след него. Наистина беше етюд на разкаяния, колко съжалява, колко много иска да направи всичко, но Делян Пеевски, всичко зависи от него в тази страна. Изявлението на Борисов беше като опозиционен лидер през 2013-та, няколко месеца по-късно спечели изборите, върна се през 2014-та, но това, което чух, не кореспондираше в никакъв случай с делата му впоследствие.

Това разкри съпругата на Лозан Панов – Елисавета Панова, в предаването „Алтернативата“ по TV 1.

Знате ли какво направи г-н Борисов, когато някой друг се опита да освободи съдебната система от зависимостите й, къде отиде по време на конституционните промени, които се гласуваха в парламента. Той предпочете да играе мач с “Бистришките тигри“, което беше много ясно отношение към съдебната реформа. Ако в една страна се променя основния закон, а лидерът на управляващата партия рита мач някъде, това не е ли достатъчно показателно за отношението му към тази промяна, каза още Елисавета Панова.

Цветанов: Борисов да отговори защо човекът на ДПС - Горанов съставя листите на ГЕРБ за вота

Източник/ци: Съпругата на Лозан Панов: През 2013 година Борисов ми каза, че всичко в България зависи от Пеевски (frognews.bg)

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!