Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Narod.bg: САЩ елегантно биха шута на Борисов! Гласят ген. Мутафчийски за премиер

„САЩ елегантно биха шута на Бойко Борисов.

Отвъдокеанските му покровители го изоставиха за сметка на новия любимец на US посолството – ген. Венцислав Мутафчийски, който е гласен за следващия премиер на България”.

Задкулисна схема за смяна на властта разкри ексклузивно пред Narod.bg бивш депутат, запознат с последните събития по върховете на държавата.

Индикация за бъдещите рокади дойде вчера, 29 юни. В понеделник американският посланик у нас Херо Мустафа отиде на крака във Военномедицинска академия, за да похвали лично нейния шеф. „Невероятна работа върши ген. Мутафчийски”, заяви Херо Мустафа и изрази признателност към екипите на първа линия в борбата срещу COVID-19.

Неслучайно Бойко липсва на снимката…

На срещата с най-важния дипломат у нас обаче не присъства Бойко Борисов. Както първо Narod.bg съобщи, Херо Мустафа има забрана да се среща с българския премиер поради грандиозните корупционни скандали, които отнели и малкия кредит на доверието на САЩ към управлението на ГЕРБ.

„Затова отвъдокеанските ни господари са замислили смяна на премиера – на мястото на Бойко да бъде поставен ген. Мутафчийски, но без да се стига до предсрочни избори, за да не се налага властта да попадне в ръцете на служебен кабинет, назначен от президента Румен Радев”, подчерта бившият депутат пред Narod.bg.

Рокадата може да стане по следния начин – Бойко Борисов подава оставка и се съставя нов кабинет начело с ген. Венцислав Мутафчийски, но в рамките на мандата на този парламент. Абсолютно същото статукво, каквото държи властта в момента, ще подкрепи новия министър-председател, за да се запази съотношението на политическите сили в парламента

За капак новият кабинет ще се ползва и с негласната подкрепа на ДПС, разкри още информаторът на Narod.bg.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://narod.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!