Авиокомпаниите изобличиха лъжа на бг кабинета

В официално съобщение българското правителство, с цел нагнетяване на напрежението и „страхуване” на хората, пусна фалшива новина, че всички авиокомпании отменяли полети до и от България.

Първо от националната България еър опровергаха информацията, като тя бе сред малкото, които не спряха и в най-тежките времена на коронакризата. От Ер Франс и Уиз ер също опровергаха информацията, като унгарците дори оповестиха пускането на още един самолет с нови редовни линии от второто ни по натовареност международно летище – Варна.Търкиш ерлайнс пък учтиво припомни, че всъщност възстановява полетите си от 1 юли, след като с месеци ги беше спряла към и от цял свят.

Това е втори гаф, свързан с авиацията само за броени дни, след като миналата седмица министърът на туризма Ангелкова заяви 17 000 чартъра, които чакаме.

Простата истина е, че те са 8200, при това вече немалко от тях бяха отменени, а до края на сезона – особено с такава комуникационна фейк политика на кабинета, нищо чудно да намалеят с 30% до 50%, прогнозират експертите.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://19min.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!