Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Цветанов обеща да не прави същите грешки като ни стане премиер – вече няма да купува по седем апартамента, които да се превръщат в два луксозни имота за милиони евро или пък...

Цветан Цветанов – комунист, служител в ДС! (Седмо управление). Осиновен от баба си и дядо си – активни борци, за да бъде приет БЕЗ приемен изпит във ВУЗ! Баща му е бил също член на БКП и личен шофьор на Григор Шопов!

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Господин Цветан Цветанов обеща да не прави същите грешки като ни стане премиер. През задния вход. Това може да означава, че вече няма да купува по седем апартамента, които да се превръщат в два луксозни имота за милиони евро или пък, че няма да прави лоши неща на нито един лош политик от прехода. Ще дойде време да ни обясни, но след като българския съд казва "невинен", няма причина да не продължаваме да сме овце и да вярваме на пробити отвсякъде държавни органи. И провалени политици.

Най ми харесват, обаче, мозъчните клубове с каквито са се обградили всички държавници и политици. Мозък до мозък, гъз до гъз! Резултатите от мозъчната дейност през последните тридесет години ги знаете - пълен разпад на държавността, тотален грабеж на всякакви пари, огромна битова и организирана престъпност, мизерия, оскотяване и бедност. Все отровни плодове от мозъчни политически оргазми.

Не става. Със стари парясници - не става.

Николай Марков

НАЙ-ВИСШИТЕ НАЧАЛНИЦИ В МВР БИЛИ СЛУГИ НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ!

ТАКА.

А ТЕЗИ, КОИТО СА ПОДЧИНЕНИ НА ВИСШИТЕ, ТЕ ДА НЕ БИ ДА СА БОРИЛИ ОПГ-ТО НА НАЧАЛНИЦИТЕ СИ И ПРЕСТЪПНИЦИТЕ?

Image may contain: one or more people, people standing and outdoor

НЕ СА. НЯМА КАК. И ТЕ, ВСИЧКИТЕ, СА В ДАЛАВЕРАТА!

ЗНАЧИ, ЦЯЛОТО МВР И ПРОКУРАТУРАТА, ЦЯ-ЛО-ТО, ОТ ИЛИЕНСКИЯ И ГЕШЕВ ДО ПОСЛЕДНИЯ ПОЛИЦАЙ, - ВЪН!

И НА НАЦИОНАЛНИЯ СТАДИОН!

НА МАЧ.

Petar Ivanov

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!