Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Христо Иванов: Гешев трябваше сам да си сложи белезниците пред Народното събрание

Гешев трябваше сам да си сложи белезниците пред Народното събрание. Няма нито един народен представител, който да е свободен от страх и да попита главния прокурор за криза на законността. Това каза пред БНР Христо Иванов-лидер на ”Да, България”

„Има криза на правовия ред в България, това е имунната система на една демокрация и ние не можем да се справим с вируса на зацапване на политическата система от тези мрежи на влияние. Няма институции, които ефективно да отговорят кое е истина и кое не, кое е законово и кое не... Главният прокурор се занимава с избирателни медийни линчове. Презумпцията за невиновност е отменена... 

Това е много тежка криза на българската законност. Ние бяхме скандализирани от тоталната незаинтересованост от страна на парламента. 

Гешев води обществено-политическа война и не се занимава с това да прилага закона и да събира доказателства за обективната истина, не прилага един и същи стандарт към всички... Кутията на Пандора не сме я отворили, а сме я счупили. От нея карантията на българската държава се влачи по улицата“. 

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://frognews.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!