Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Татяна Кристи: Боже, колко банално! 20 хил. лв. събират депутати от ГЕРБ, за да ги дари вожда им на манастир. Не може България да не е последно място по всички важни показатели в ЕС, след като премиер й е борисов

.

Татяна Кристи

На кой се моли комунистът, като комунизма проповядва БУНТ ПРОТИВ БОГ – само Сатаната ще го чуе... и прибере

Бойко Методиев Борисов е един от най-младите комунисти в България станал член на БКП още на 18-годишна възраст. Отгледалият го Методи Борисов е с чин майор от ДС. Борисов напуска пожарната която е част от системата на МВР защото отказва да се съобрази с новия приет закон за деполитизиране на силовите министерства. Борисов е активист на митингите на БКП, после БСП като не пропуска нито един от тях. Борисов още не си е върнал партийния червен билет. Тоест Борисов никога не е подавал заявление за напускане на БСП, така че във всеки един момент може да се върне там откъдето произхожда. Билета на БКП, още си стои във вътрешния джоб на сакото му! Отказал се е от червената идея само устно!

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Сега, аз честно казано не съм чувала в друга държава, която не се управлява официално от порода макак, някой да заповядва на съпартийците си да събират пари за рожден ден на лидера си, за да може той тези пари да ги дари - на манастир например.

Това написа като коментар в личния си профил във Facebook журналистът Татяна Кристи. 

Повод за изказването и е вчерашната новина за дарението от 20 хиляди лева, което премиерът Борисов е предоставил на Чекотинския манастир "Св. Архангел Михаил". Сумата е била събрана по повод рождения му ден от членовете на ГЕРБ.

Ето и целият й коментар:

"Сега, аз честно казано не съм чувала в друга държава, която не се управлява официално от порода макак, някой да заповядва на съпартийците си да събират пари за рожден ден на лидера си, за да може той тези пари да ги дари -- на манастир например.

Божеее, колко банално! 20 000 лв. гербаджийски депутати събират, за да дарят подарък на вожда си, за да ги дари той на манастир. Преведено на език, който не е на макак -- една сурия клетници в парламента даряват пари на данъкоплатците, за рожден ден на главен макак, който да ги дари на манастир."

---

Не може България да не е последно място по всички важни показатели в ЕС и не само, след като премиер й е борисов, гл. прокурор гешев и председател на парламента -- една тъпа кърджалийска ....

Как да стане работата, че България да отлепи от дъното точно с тези представители на трите власти -- слети в едно корпулентно цяло???

Facebook, Татяна Кристи

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://frognews.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!