Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Лавината се разраства: ГЕРБ се разпадна и в Сандански

Гигантската корупция в хунтата около Бойко Борисов си каза думата – лавината от разпад в партийните организации на ГЕРБ се разраства, за радост на народа. Поредната структура, която остава в миналото, след Русе, Видин, Димово, Ново село, Враца и Плевен, е в Сандански.

Екскметът на курортния град Кирил Котев напусна ПП ГЕРБ с молба за излизане от партията, депозирана преди няколко дни. „Тръгвам по свой собствен път“, заяви пред Struma.com бившият градоначалник.

Според мълвата Котев, който бе изградил силна структура на ГЕРБ в югозападния град, ще повлече след себе си още от герберите, които се вляха в редиците на партията, именно заради Кирил Котев, в качеството му на лидер през годините.

Дълги години в ГЕРБ Сандански нямаше крамоли или някакви проблеми, партията бе и със силно представителство в местния общински съвет.

На последните местни избори, обаче, Котев загуби от депутата от ВМРО Атанас Стоянов и тогава се говореше, че причината е вътрешнопартийно предателство и разделение на партийната структура, както и намесата на външни източници.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://narod.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!