Харалан Александров: "Създава се общ фронт срещу Борисов. Залогът е много голям... ЧЕКМЕДЖЕНЦАТА

Чекмедженцата на един от най-младите комунисти

Бойко Методиев Борисов е един от най-младите комунисти в България станал член на БКП още на 18-годишна възраст. Отгледалият го Методи Борисов е с чин майор от ДС. Борисов напуска пожарната която е част от системата на МВР защото отказва да се съобрази с новия приет закон за деполитизиране на силовите министерства. Борисов е активист на митингите на БКП, после БСП като не пропуска нито един от тях. Борисов още не си е върнал партийния червен билет. Тоест Борисов никога не е подавал заявление за напускане на БСП, така че във всеки един момент може да се върне там откъдето произхожда. Билета на БКП, още си стои във вътрешния джоб на сакото му! Отказал се е от червената идея само устно!

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

"Създава се общ фронт срещу Борисов. Ожесточава се политическата борба, защото залогът е много голям, но няма разнообразие в политиките. Политическите програми са изнесени на територията на компромати, омаскаряване, окепазяване". Така социалният антрополог Харалан Александров обясни актуалната политическа обстановка у нас. В предаването "Беновска пита" по Канал 3 той заяви, че Радев е в ескалиращ конфликт с медийни измерения, въвличат се основните институционални играчи в изострена борба, която може да е разрушителна. Доста сериозно нарастват негативните емоции от регистъра на омразата и желанието за реваншизъм. Директните обвинения в престъпност отдавна напуснаха полето на разумната критика. Ако това продължи, е много вероятно политиката да бъде движена от примитивни емоции", посочи социалният антрополог.
 
"Премиерът е под атака, но методът й е много непочтен", добави той и коментира новият, втори запис с глас, наподобяващ този на Борисов, който бе разпратен до медиите от IP адрес в Гърция. "В този запис Борисов изглежда един уморен човек, който успява да управлява с обаждания по телефона късно вечер", заяви Александров. 
 
"Ако той рязко се оттегли, ще настъпи срив. Истинската тревога е, че за пореден път се видя колко фатално зависи от доброто психическо състояние, стабилността на нашата държава. Има голямо срастване на личността на Борисов с идентичността на

държавата, неговото сваляне ще доведе до срив. Цветан Цветанов избледня на фона на новите политически фигури", каза още Харалан Александров. 

Създава се общ фронт срещу Борисов. Нещо като "отечествен фронт". Ако се съберат на едно място, могат да направят манифестация по "Витошка" - Нинова, Радев, Манолова, Цветанов, Слави и всички останали. За да свалят обаче Борисов, ще им трябва армия-окупатор като съветската.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Свободно слово – Свободно слово (svobodnoslovo.eu)

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!