Доц. Мънгаров с отличие от Националните медицински награди: ПРЕДУПРЕДИ българите, че пак ще ги тормозят неоснователно!

„Според мен нищо не налага по-строги мерки“

Според мен нищо не налага по-строги мерки, защото, ако се гледат цифрите, процентно през месец май на 100 направени проби, 3,1% са били положителни. През месец юни, на 100 направени PCR теста, 3,5% са били положителни.

Тоест, нямаме никакво нарастване на откриваните случаи процентно, това каза в интервю за „Дебати.бг“ инфекционистът доц. Мангъров.

„Иначе, когато нещата се дават в абсолютни цифри, излиза много страшно. Ето, както например, вчера – каза се, че са изследвани около 700 проби, установени са 33-ма души.

Днес се съобщи, че са направени 2 700 проби и са установени 79 души. Тоест, очевидно е, че колкото повече тестове правиш, толкова повече заразени хора ще откриваш. Това са хора, които са заразени, това не са болни хора. Всъщност, истински болните в страната, днес в интензивните сектори са 11 души с COVID-19. В болници са 341 души, само че на ¾ от тях им няма нищо, другите са със симптоми на едно гриподобно заболяване. Тоест, за какъв проблем говорим?“, обясни той.

Според него има възможност и опасност отниово да затворят и парализират държавата.
„Защо това се прави, аз не мога да отговоря. Аз просто излагам медицинските факти. Когато фактите говорят, няма какво друго да се каже. Вижда се, че процентно няма нарастване на доказаните заразени през май и юни месец.

Няма.

Другите неща, ако ги има, те не са медицински и аз за тях не мога да говоря,

например защо се намесва прокуратурата„, смята инфекционистът

alarmanews.com

Доц. Мънгаров с отличие от Националните медицински награди

Заслужено! Доц. Мънгаров с отличие от Националните медицински ...

Снимка: HiLife

Любимията на цяла България инфекционист доц. Атанас Мангъров блесна с отличие от Националните медицински награди, връчени в петък вечерта в хотел Маринела в София. 

А гости на събитието със статуетките за заслужилите доктори са били зам.-шефката на парламента от ДПС д-р Нигяр Джафер. Нейният колега д-р Хасан Адемов бе сред първите заразени политици у нас.

Д-р Мирослав Ненков за доц. Мангъров: Ако теб не са те назначили, сигурно е много кофти

Д-р Мирослав Ненков

Д-р Мирослав Ненков

Да плюе по щаба, да не носи маска, да обвинява щаба, да торпилира доверието на здравната система, както този доц. Мангъров, който наистина е добър лекар, но искаше дебат с щаба. За какво? Ситуацията е извънредна, има назначени хора, които взимат решенията и носят реална отговорност за тях, не говорят празни приказки. Ако теб не са те назначили, сигурно е много кофти, само че не може пък всички да взимаме решения. Ето такива разни специалисти, разбирачи, вклиняват недоверие, те пречат много, защото има разни умници, като този в Силистра, който псувал колегите и те напускат сега вкупом. Ето такива се хващат на тия думи." 

Има заблуди, които ние ги смятаме за истини, а те водят до фатални грешки... Досега не сме били ограничавани и това ни дойде доста...

Слушането на записи води до КОВИД-19! В Щаба очакват над 200 заразени на ден

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: svobodnoslovo.eu

informiran.net

faktor.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!