Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Къде са 67 – те милиона кеш. Нека Гешев докаже кой лъже, Борисов или Божков, а да не се ослушва... Парите са доказани!

Image may contain: 1 person, eyeglasses, beard and closeup

По повод обвиненията и арестите в ГДБОП, според мен, нека не бързаме да налапваме въдицата. Нека изчакаме да видим, дали е чиста работата или са избрани бушончетата за да покрият другите големи скандали. Или пък мечката започва да играе около Борисов. Във всеки случай си е война между мафиоти, а в никакъв случай това което пропагандира Гешев. Той преди всичко нека разследва къде са 67 – те милиона кеш. Нека Гешев докаже кой лъже, Борисов или Божков, а да не се ослушва и плямпоти. Парите са доказани, сега остава да каже Гешев къде са отишли. Това не са пари за семки. Божков казва, че има доказтелства. Гешев е дъжен да ги поиска за разселдването, иначе никой по света няма да приеме за чиста монета и една негова дума и акция.

...

Гешев, става за посмешище в цяла Европа, а и наричащата се в България политическа опозиция. Намираме се в абсурдната ситуация при която един участник от организирана престъпна група от 4 човека, предава доброволно групата. Да, аз участвувах в тази група и давах на другите 67 милиона лева, бели пари изтеглени от банката. Да, аз пазя и веществените доказателства, че съм предал тези пари. Дори посочи за сега един от приносителите- Севда Арнаудова. И ето Прокуратурата не търси къде са отишли тези 67 милиона лева, влезли в сивия сектор. Нека Божков да лъже, но докажете кой лъже.

Това е вашата работа. А тъй наречената опозиция се крие като бълха в гащи. Вчера слушам една празна лейка от ДБ да плещи какви ли не глупости, че Божков бил мутра, че преговарял с Пеевски и какви ли не простотии. Ами ако Божков е мутра, Прокопиев, синчето на онзи от държавна сигурност не е ли мутра в бяла екичка. Айде, хората поумняват май вече и не се връзват лесно. Вместо да плещите глупости искайте да се изкара истината на масата а тогава да съдим, кой какъв е.

...

Гешев пак плямпоти, че нямало недосегаеми. Абе палячо, свърши партията ти, не го ли разбра. Изтървахте жив Божков и всичките ви карти се объркаха. Не от Брюксел, а и от Марс се вижда в каква каша се оплетохте. Ами Божков, казва публично, да аз извършвах престъпление в продължение на 3 години подкупвайки в особено големи размери премиерът и финансовия министър. Той Божков признава участието си и е готов и да предостави доказатлствата пред евентуален съд. И какъв е твоят отговор. Тези 67 милиона биле стигнали лично до Божков. Ами как да стигнат до Борисов и Горанов, без да минат през Божков бе, нахалник. Ти отказваш дори едно досъдебно разследване за тази корупционна схеме призната публично от един от участниците. Остави всичко друго настрана. Нека за всичко което казваш да имаш право. Нека бе, но защо бягаш от този казус. От Марс се вижда, че някакви си 67 милиона са под въпрос. Божков казва дадох ги на Борисов и Горанов, тези последните казват не сме ги вземали. Хайде образувай досъдебно производство да установиш, къде са отишли след като са стигнали до Божков. Това не са пари за семки бе наглец. Ами пропука ви се концепцията. Имахте намерение да използувата, лигитимният стремеж на хората към търсене на справедливост, ама се оплетохте. Слаби шахматисти произвежда милиционерската школа в Симеоново. Тя не може да се конкурира с математическия факултет. Там учим друго и при малко повече кураж ви обръщаме каруцата.

Peter Boyadjiev

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!