Следвайте "Буднаера" в Телеграм

„За кръвопролитията на Тянанмън бяха използвани 3 пъти повече войски!”

boycott2008games.blogspot.com

„Днешното бедствие е важно, но тази важност се равнява само на 1/3 от важността да се спрат демокрацията и свободното слово! И ако правителството има капацитета да изпрати 300 000 военни, това предполага, че 2/3 от тях сега стоят така. Дали те седят, сложили крака върху масата, докато Китай е в бедствие?”

В своята реч относно земетръсното бедствие в Китай, д-р Джон Косуми, основател и бивш директор на China Support Network, сподели пред организацията становище относно мерките, които китайското комунистическо правителството предприема за справяне с бедствието:

„За кръвопролитията на Тянанмън бяха използвани 3 пъти повече войски!”
(фото: newsancai.com)

„Премиерът Уен Джиабао посети района на бедствието и обеща, че на помощ ще бъдат изпратени 100 000 военни. Това е забележително, тъй като когато трябваше да се стреля срещу невъоръжени протестиращи на площад Тянанмън в Пекин,

правителството изпрати 300 000 души войска. Да сравним цифрите: 100 000 и 300 000. За кръвопролитията на Тянанмън бяха използвани 3 пъти повече военни! Така могат да се разберат приоритетите на правителството.

Днешното бедствие е важно, но тази важност се равнява само на 1/3 от важността да се спрат демокрацията и свободното слово! И ако правителството има капацитета да изпрати 300 000 военни, това предполага, че 2/3 от тях сега стоят така. Дали те седят, сложили крака върху масата, докато Китай е в бедствие?  

В имперски Китай земетресенията по традиция са сигнализирали края на корумпирана династия. Това земетресение не говори в полза на корумпирания режим на Китайската комунистическо партия (ККП). Въз основа на това бедствие – най-скорошното от поредицата такива в Китай – у хората расте гневът и спадат очакванията спрямо ККП.”

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!