Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Светът ни съжалява и се смее. Чуждата преса препубликува снимките с премиерското шкафче и брифинга на Борисов

Светът ни съжалява и се смее.Чуждата преса препубликува снимките с премиерското шкафче и брифинга на Борисов с апокалиптичните му видения и параноични коментари.
Ние злорадо хихикаме и споделяме тези публикации.Аз също.

Болни сме.От отчаяние и безнадеждност.За това не сме по площадите.Не виждаме перспектива и по стар български обичай чакаме ЧУДОТО.

Медиите ни облъчват според дадените им насоки / справка НОВА ТВ/.Очернят се лидери, арестуват се опозиционери.Законодателната власт бълва лобистки закони, създава нови структури на власт и репресии.Прокуратурата бди за всяка проява на неподчинение.В публикуваните снимки и записа с темата Караянчева и европейските лидери Гешев провидя опит за дестабилизация на властта и унищожаване на прокуратурата.За какво обективно разследване може да се мисли след подобно изявление на Главния прокурор?!Цялата прокуратура трябва незабавно да се отведе!

…А ние боледуваме…и се оплакваме, и ближем рани, и мазохистично чертаем черни бъднини….
Това направи Борисов и ГЕРБ.Отсея верните, страхливите, манипулируемите, а останалите отрови.

Искам да прегърна всеки, чието сърце кърви за България и да прошепна думи на надежда…иска ми се и да изкрещя „Хайде!С последни сили да станем от смъртното ложе..Хайде! Така както милеем за децата си , и ЗАЩОТО милеем за тях, да се погрижим за нашата ОБЩА МАЙКА…
ХАЙДЕ!!!!ЗА БЪЛГАРИЯ!!!!

Румяна Ченалова

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://svobodnoslovo.eu/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!